Trend Spisebord

Trend Spisebord: Moderne design møter funksjonalitet! Trend Spisebord representerer en perfekt blanding av moderne estetikk og praktisk design. Tilgje...
Les mer
  • Eikefiner bordplate for varm og innbydende estetikk
  • Sorte metallben for moderne, industriell stil
  • Fleksibelt design som passer til diverse interiørstiler

Trend Spisebord: Moderne design møter funksjonalitet!

Trend Spisebord representerer en perfekt blanding av moderne estetikk og praktisk design. Tilgjengelig i tre ulike størrelser, gir dette spisebordet fleksibilitet og tilpasning til ethvert rom, enten du har en koselig spiseplass eller en romslig spisestue. Med sin elegante eikefiner bordplate og sorte metallben, tilbyr Trend både stil og en stødig kvalitet som varer.

Versatilitet i tre størrelser

Uansett om du trenger et kompakt bord for mindre rom, eller et større bord for å huse familie og venner, har Trend Spisebord en størrelse som passer dine behov. Velg mellom en lengde på 145 cm, 180 cm, eller en sirkulær variant med en diameter på 115 cm, alle med en høyde på 75 cm, ideell for komfortable måltider.

Slående utseende med eikefiner og sorte metallben

Den nøye utvalgte eikefineren gir bordplaten et varmt og innbydende utseende, mens de sorte metallbenene tilfører en industriell kant. Dette spisebordet passer inn i en rekke interiørstiler, fra skandinavisk minimalisme til mer tradisjonelle hjem.

Robust og langvarig kvalitet

Trend Spisebord er designet med tanke på både estetikk og varighet. De solide metallbenene sørger for stabilitet og styrke, mens eikefineroverflaten er både vakker og slitesterk, og klar for daglig bruk.

Et sentralt møbel i ethvert hjem

Med sitt moderne og tilpasningsdyktige design, blir Trend Spisebord et naturlig midtpunkt i ditt hjem. Dette bordet er ikke bare et sted for måltider; det er et samlingspunkt for samtaler, latter og minneverdige stunder.

Varenummer: BN1810010328

Mål

Farge
Sort
Materiale
Sort eik finér
Antall ben
4
Materiale ben
Sortlakkert stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
145
cm
Bredde
70
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
28,2
kg
Totalvolum
0,126531
Kolli 1 - Lengde
152
cm
Kolli 1 - Bredde
76
cm
Kolli 1 - Høyde
10
cm
Kolli 1 - Volum
0,11552
Kolli 1 - Vekt
22
kg
Kolli 2 - Lengde
77
cm
Kolli 2 - Bredde
13
cm
Kolli 2 - Høyde
11
cm
Kolli 2 - Volum
0,011011
Kolli 2 - Vekt
6,2
kg

Lignende produkter

I denne serien