Torpe Ravn Spisebord

Oppdag valgmulighetene med Ravn Spisebord fra Torpe! Ravn spisebord fra Torpe er et mesterverk i heltre eik som definerer både stil og funksjonalitet....
Les mer
  • Høykvalitets heltre eik med fingerskjøtt for maksimal holdbarhet
  • Tilgjengelig i seks stilfulle farger for personlig tilpasning
  • Robust og elegant sort stål understell
Bordet kan bli opptill 320cm langt.

Oppdag valgmulighetene med Ravn Spisebord fra Torpe!

Ravn spisebord fra Torpe er et mesterverk i heltre eik som definerer både stil og funksjonalitet. Med et robust sort stål understell og en tiltalende bordplate tilgjengelig i seks forskjellige farger, er dette spisebordet en stjerne i enhver spisestue.

Design og materiale

Ravn spisebord er laget med fingerskjøtt heltre eik som sikrer holdbarhet og en glatt overflate. Dette gir bordet en følelse av naturlig eleganse og styrke. Det sortlakkerte metallunderstellet gir en stabil base med et moderne touch. Bordplaten kommer i valgmuligheter som Natur, Røkt, Grå, Hvitoljet, Sort og Mocca, noe som lar deg tilpasse etter din innredningsstil.

Dimensjoner og tilpasningsmuligheter

Bordet finnes i to størrelser: 220 cm og 180 cm i lengde, begge med en bredde på 100 cm og høyde på 75 cm. Med mulighet for å forlenge bordet med to klaffer, kan lengden økes med opptil 100 cm, perfekt for større sammenkomster. Dette gir fleksibilitet og funksjonalitet for både hverdagsbruk og festlige anledninger.

Stylingtips

Ravn spisebord kan enkelt kombineres med Hauk spisestoler for en samlet look, eller du kan eksperimentere med ulike stoler for å skape ditt unike uttrykk. Bordet komplementeres også av et matchende sofabord i samme serie, noe som bidrar til et konsistent og stilfullt interiør.

Vedlikehold

Ravn spisebord er designet for enkel vedlikehold. Bordplaten i heltre eik kan rengjøres med en fuktig klut og mildt såpevann. Det anbefales å behandle overflaten periodisk for å bevare dens naturlige skjønnhet og lyster.

Varenummer: TO18101603094

Mål

Farge
Hvitoljet
Materiale
Heltre eik
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
220
cm
Bredde
100
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
80
kg
Totalvolum
0,335196
Kolli 1 - Lengde
226
cm
Kolli 1 - Bredde
106
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,167692
Kolli 1 - Vekt
62
kg
Kolli 2 - Lengde
76
cm
Kolli 2 - Bredde
76
cm
Kolli 2 - Høyde
29
cm
Kolli 2 - Volum
0,167504
Kolli 2 - Vekt
18
kg

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter