Pandora Spisebord

Pandora Spisebord - Et klassisk skandinavisk bord til ditt hjem! Gjør et kraftig inntrykk med Pandora spisebord. Dette utsøkte spisebordet, inspirert...
Les mer
  • Inspirert av skandinavisk design med en moderne vri.
  • Bordplate av førsteklasses ask-finér for holdbarhet og eleganse
  • Stabil base med en diameter på 41 cm, gir plass til 4-6 personer

Pandora Spisebord - Et klassisk skandinavisk bord til ditt hjem!

Gjør et kraftig inntrykk med Pandora spisebord. Dette utsøkte spisebordet, inspirert av skandinavisk design, er perfekt for deg som setter pris på eleganse og funksjonalitet. Dets runde form og ask-finér gir det en tidløs appell, mens den stabile basen med moderne spiler gir det et moderne preg.

Designet for å være sentrum for samlingen din

Pandora spisebord er mer enn bare et sted å spise; det er designet for å være senteret for din daglige samling, om det er for en familiemiddag, en lekseøkt eller en kaffekopp. Med plass til 4-6 personer, tilbyr det rikelig med plass for alle dine sammenkomster.

Skapt med omsorg og kvalitet

Hver del av Pandora Spisebord er designet med tanke på kvalitet og holdbarhet. Bordplaten er laget av førsteklasses ask-finér, kjent for sin holdbarhet og elegante utseende. Basen er 41 cm i diameter, noe som gir optimal stabilitet og styrke.

Tilpasset din innredning

Uansett hva slags stil du foretrekker, vil Pandora spisebord passe perfekt inn. Det er tilgjengelig i to forskjellige farger, mørk brun og varm hvitvask, noe som gir deg muligheten til å velge det som passer best til din innredning.

Vedlikehold og pleie

For å sikre at bordet ditt holder seg like flott som den dagen du kjøpte det, anbefales det å beskytte det mot væsker ved å bruke glassbrikker. Eventuelle søl bør tørkes av umiddelbart. Unngå å bruke fiberkluter til rengjøring da trefibrene kan feste seg.

Varenummer: MZ1810063309

Mål

Farge
Hvitvask
Materiale
Ask Finér, MDF
Antall ben
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
110
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
53
kg
Totalvolum
0,309636
Kolli 1 - Lengde
118
cm
Kolli 1 - Bredde
118
cm
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Volum
0,125316
Kolli 1 - Vekt
25
kg
Kolli 2 - Lengde
48
cm
Kolli 2 - Bredde
48
cm
Kolli 2 - Høyde
80
cm
Kolli 2 - Volum
0,18432
Kolli 2 - Vekt
28
kg