Nagano Spisebord

Nagano Spisebord: Nordisk design og funksjonalitet! Nagano spisebord er produsert i et stilrent nordisk design. Med rette og myke linjer, skaper bord...
Les mer
  • Stilrent nordisk design
  • Vakker hvitoljet eikefinér
  • Plass til 4-6 personer

Nagano Spisebord: Nordisk design og funksjonalitet!

Nagano spisebord er produsert i et stilrent nordisk design. Med rette og myke linjer, skaper bordet et minimalistisk og moderne uttrykk. Bordet i hvitoljet eikefinér tilfører en naturlig og tidløs sjarm til spiseplassen din.

Størrelse og kapasitet

Til tross for sin nette størrelse, kan Nagano spisebord lett romme 4-6 personer. Det gjør det til et ideelt valg for både små og store husholdninger. Det er perfekt for de med begrenset plass, samt de som foretrekker et nett spisebord.

Fleksibelt og brukervennlig

Nagano spisebord er ikke bare et vakkert møbel, det er også svært funksjonelt. Dets kompakte størrelse og evne til å huse flere gjester gjør det til et praktisk valg for enhver spisesituasjon, fra daglige måltider til spesielle anledninger.

En kombinasjon av stil og funksjonalitet

Hvis du er ute etter et spisebord som kombinerer moderne design med praktisk funksjonalitet, er Nagano spisebord et utmerket valg. Ikke gå glipp av muligheten til å berike din spisestue med dette elegante og stilrene bordet. Legg inn din bestilling i dag.

Varenummer: MR18101456107

Mål

Farge
Hvitoljet Eik Finèr
Materiale
Eik Finèr
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
150
cm
Bredde
80
cm
Høyde
75,5
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
27
kg
Totalvolum
0,169812
Kolli 1 - Lengde
159
cm
Kolli 1 - Bredde
89
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,169812
Kolli 1 - Vekt
27
kg