Montreux Spisebord

Montreux Spisebord: Eleganse og funksjonalitet i harmoni! Åpne dørene til en verden av sofistikert middagsopplevelse med Montreux Spisebord. Med delik...
Les mer
  • Butterfly-uttrekksfunksjon med skjult plate
  • 4-6 personer - Maks lengde: 154 cm
  • Tidløs design med lakkert eikefiner

Montreux Spisebord: Eleganse og funksjonalitet i harmoni!

Åpne dørene til en verden av sofistikert middagsopplevelse med Montreux Spisebord. Med delikate linjer, en moderne estetikk, og en utrolig praktisk butterfly-uttrekksfunksjon, inviterer Montreux både små og store selskaper til bords med en sømløs kombinasjon av stil og funksjonalitet.

Tilpassningsdyktig design for alle anledninger

Montreux kommer i to former - rundt og rektangulært - begge med en smart butterfly-uttrekksplate som enkelt forlenger bordet etter behov. Om det er en intim middag for fire eller en festlig samling for åtte, tilpasser Montreux seg dine behov med et enkelt grep.

Skjult utvidelse for større selskaper

Butterfly-uttrekksfunksjonen gir deg muligheten til å utvide bordet med 39cm ekstra lengde, alltid klart til å ønske flere gjester velkommen. Og når den ikke er i bruk, blir platen elegant skjult i bordets konstruksjon, bevarende dets rene og elegante linjer.

Kvalitetsmaterialer for et varig inntrykk

Montreux er designet med MDF og lakkert eikefiner, og står støtt på ben av solid gummitre. Materialvalget er ikke bare estetisk tiltalende, men også slitesterkt og bygget for å tåle tidens tann og livets mange middager.

Eleganse som forener form og funksjon

Utover dets funksjonalitet, stråler Montreux av en diskret, moderne eleganse som komplimenterer ethvert rom. Enten det er en hverdagsmiddag eller en spesiell anledning, løfter Montreux atmosfæren med sin tilstedeværelse, og blir et naturlig samlingspunkt i hjemmet.

Varenummer: MR181023115078

Mål

Farge
Matt Eik
Materiale
Lakkert eikefinèr, MDF
Antall ben
4
Materiale ben
Gummitre
Benfarge
Eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
115
cm
Lengde
154
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
37
kg
Totalvolum
0,190281
Kolli 1 - Lengde
123
cm
Kolli 1 - Bredde
119
cm
Kolli 1 - Høyde
13
cm
Kolli 1 - Volum
0,190281
Kolli 1 - Vekt
37
kg