Modena Spisebord

Modena spisebord - moderne, klassisk og tidløst! ønsker du et spisebord som er moderne, klassisk og tidløst på samme tid? Da er Modena spisebord det ...
Les mer
  • Tidløst design
  • Praktisk og allsidig
  • Enkelt vedlikehold

Modena spisebord - moderne, klassisk og tidløst!

ønsker du et spisebord som er moderne, klassisk og tidløst på samme tid? Da er Modena spisebord det perfekte valget for deg. Dette lekre spisebordet kommer i to størrelser: 80 cm x 80 cm (2-4 personer) og 160 cm x 90 cm (4-6 personer).

Lett og lys design med MDF topplate og sorte metallben

Modena spisebord har en topplate i MDF med en naturtro lys eik 3D folie, og sorte metallben som gir en moderne og stilren look. Den lette og lyse designen gjør at bordet passer inn i alle hjem, uansett interiørstil.

Enkelt å vedlikeholde

Vedlikehold av Modena spisebord er enkelt, men det er viktig å være forsiktig med bordoverflaten for å unngå skader. Våte flekker må tørkes av med en gang, og tørk deretter med en tørr myk klut eller en lett fuktet klut. Fuktighet må ikke bli liggende på bordet. Ikke bruk mikrofiberklut på bordet og unngå skarpe gjenstander på bordoverflaten. Unngå også langvarig eksponering for sollys.

Med Modena spisebord får du et praktisk og stilrent bord som passer perfekt til alle anledninger. Bestill ditt Modena spisebord i dag og få et tidløst møbel som du vil ha glede av i mange år fremover.

Varenummer: MZ1810091852

Mål

Farge
Lys natur
Materiale
Foliert MDF
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
80
cm
Bredde
80
cm
Høyde
76
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
17
kg
Totalvolum
0,09376
Kolli 1 - Lengde
128
cm
Kolli 1 - Bredde
85
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,07616
Kolli 1 - Vekt
10
kg
Kolli 2 - Lengde
80
cm
Kolli 2 - Bredde
20
cm
Kolli 2 - Høyde
11
cm
Kolli 2 - Volum
0,0176
Kolli 2 - Vekt
7
kg

Tilhørende varer