Løderup Spisebord

Leter du etter et spisebord som er både vakkert og solid? Da kan Løderup spisebord være det du trenger! Dette runde spisebordet er laget av massiv eik...
Les mer
  • Tidløst og elegant design
  • Høy kvalitet og holdbarhet
  • Del av en serie

Leter du etter et spisebord som er både vakkert og solid? Da kan Løderup spisebord være det du trenger! Dette runde spisebordet er laget av massiv eik og har en unik røykoljet overflatebehandling som gir det en naturlig og autentisk utseende.

Løderup spisebord er et utmerket valg for de som ønsker å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet sitt. Bordets enkle, men elegante design gir et tidløst uttrykk, og den avrundede kanten på bordplaten som møter de dreide benene i harmoni, gjør det til et vakkert og estetisk tiltalende møbel.

Men Løderup er ikke bare vakker å se på - det er også et robust og holdbart spisebord som vil vare i mange år. Laget av massiv eik, vil det tåle daglig bruk og vil forbli i god stand i lang tid framover. Med en diameter på 120 cm passer det fint til mindre og større spisestuer.

Så hvis du er på utkikk etter et spisebord som kombinerer stil og kvalitet, bør du vurdere Løderup. Dette vakre og robuste spisebordet vil være et flott tillegg til ethvert hjem, og vil gi deg mange års bruk og glede.

Varenummer: TR18101314049

Mål

Farge
Smoked
Materiale
Eik
Antall ben
4
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Diameter
135
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
46
kg
Totalvolum
0,193

I denne serien