Latina Rundt Spisebord

Latina Rundt Spisebord: Senter for hverdagsliv og festligheter! Latina Rundt Spisebord med en diameter på 120 cm, er den perfekte arena for både hver...
Les mer
  • Rustikk og varm estetikk
  • Solid konstruksjon for holdbarhet
  • Unikt mid-century inspirert mønster

Latina Rundt Spisebord: Senter for hverdagsliv og festligheter!

Latina Rundt Spisebord med en diameter på 120 cm, er den perfekte arena for både hverdagslige måltider og feiringer. Bordet har et moderne, men samtidig tidløst design som passer inn i de fleste hjem.

Rustikk sjarm

Med sin dyptfargede espresso eikefinish, bringer Latina Rundt Spisebord en rustikk sjarm til enhver spisestue. Bordets vakre trestruktur og naturlige finish tilbyr en jordnær og varm estetikk, som gjør hvert måltid mer innbydende.

Holdbart design

Latina Rundt Spisebord er laget for å vare. Bordet har en solid konstruksjon, med robuste sorte metallben, noe som sikrer både stabilitet og holdbarhet. Denne robustheten, kombinert med den vakre estetikken, gjør dette bordet til en investering som vil vare i mange år fremover.

Mid-century inspirert mønster

Bordplaten på Latina Rundt Spisebord gir det en ekstra dimensjon med et mid-century inspirert mønster som alltid er til stede i hverdagen din. Dette gir spisestuen din en karakter og visuell appell som vil bli lagt merke til.

Varenummer: UQ1810143127

Mål

Farge
Espresso Oak
Materiale
Heltre Eik, Heltre Eik Finer, MDF
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
120 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
34 kg
Totalvolum
0,23567 m³

I denne serien