Joel Spisebord

Joel spisebord er det perfekte valget for å gi din spisestue et elegant og sofistikert preg. Med sin ovale bordplate og dreide ben i massiv eik, gir d...
Les mer
  • Tidløst design
  • Fleksibel størrelse
  • Høy kvalitet

Joel spisebord er det perfekte valget for å gi din spisestue et elegant og sofistikert preg. Med sin ovale bordplate og dreide ben i massiv eik, gir dette bordet en tidløs og moderne stil som passer perfekt inn i enhver innredning.

Bordplaten i fineret røkt eik gir en varm og naturlig følelse, samtidig som den er enkel å vedlikeholde. Det beste av alt er at du enkelt kan forlenge bordet med de medfølgende innleggene, slik at det passer perfekt til dine behov, enten du har gjester på besøk eller bare trenger litt ekstra plass.

Spisebordet er også en svært praktisk da det enkelt kan forlenges med de medfølgende innleggene på totalt 60 cm. Dette gir deg friheten til å tilpasse størrelsen på bordet til enhver anledning, og du kan enkelt oppbevare innleggene inne i bordet når de ikke er i bruk. Så uansett om du har gjester på besøk eller bare trenger litt ekstra plass, vil Joel spisebord alltid tilby den perfekte løsningen for deg.

Velg Joel spisebord og nyt et elegant og tidløst design som passer perfekt til enhver anledning.

Varenummer: TR18101214050

Mål

Farge
Smoked
Materiale
Finert Eik
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked

Produktmål

Lengde
220 cm
Bredde
110 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
3 Antall kolli
Totalvekt
73 kg
Totalvolum
0,551 m³

I denne serien