Joel Spisebord

Joel Spisebord: Eleganse og funksjonalitet møtes I hjertet av enhver spisestue ligger et bord hvor minner blir skapt, familiemåltider deles, og gode ...
Les mer
  • Tidløs design som kompletterer enhver innredning
  • To medfølgende ileggsplater for lengdejustering
  • Fineret eik bordplate med dreide ben i massiv eik

Joel Spisebord: Eleganse og funksjonalitet møtes

I hjertet av enhver spisestue ligger et bord hvor minner blir skapt, familiemåltider deles, og gode stunder feires. Joel spisebord representerer en kombinasjon av eleganse og funksjonalitet, skapt for de som verdsetter både stil og praktisk bruk.

Sofistikert og tidløs design

Joel spisebord skiller seg ut med sin ovale bordplate og dreide ben i massiv eik. Denne designen tilfører et sofistikert og tidløst preg til din spisestue, og kompletterer enhver innredning fra det moderne til det klassiske. Dens bordplate i fineret røkt eik gir en dyp og varm atmosfære, og inviterer til lange, hyggelige middager.

Fleksibilitet med ileggsplater

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Joel spisebord er dets evne til å transformere seg i størrelse. Med to medfølgende ileggsplater, kan du enkelt justere bordets lengde fra 220 cm via 250 cm til maks lengde på hele 280 cm. Dette gir deg friheten til å tilpasse bordet etter antall gjester, samtidig som du beholder bordets eleganse og design.

Joel Spisebord vist uten ileggsplater:

Joel spisebord

Joel Spisebord vist i full lengde med 2 ileggsplater:

Joel spisebord kan slåes ut med 2 ileggsplater

Praktisk og brukervennlig

Foruten dets estetiske appell, er Joel spisebord også designet med tanke på praktisk bruk. Ileggsplatene kan enkelt oppbevares inne i bordet, slik at de alltid er tilgjengelige når du trenger dem. Uansett om det er en hverdagsmiddag eller en stor sammenkomst, vil Joel spisebord alltid være klar til å imøtekomme dine behov.

Joel spisebord - et førsteklasses valg for spisestuen

Et førsteklasses valg

Når det kommer til spisebord, er det viktig å finne en balanse mellom estetikk og funksjonalitet. Med Joel spisebord får du begge deler i ett produkt. Dets sofistikerte design og praktiske funksjoner gjør det til et førsteklasses valg for enhver spisestue.

Varenummer: TR18101214050

Mål

Farge
Smoked
Materiale
Finert Eik
Antall ileggsplater
2
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked

Produktmål

Lengde
220 cm
Bredde
110 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
3 Antall kolli
Totalvekt
73 kg
Totalvolum
0,551 m³

I denne serien