Denver Spisebord

Denver Spisebord – Eleganse og funksjonalitet! Oppdag det moderne og industrielle designet av Denver Spisebord, en kjernekomponent i ethvert hjem som ...
Les mer
  • Moderne og industriell estetikk
  • Smart uttrekk-funksjon for fleksibel størrelse
  • Integrert oppbevaring for ekstraplate

Denver Spisebord – Eleganse og funksjonalitet!

Oppdag det moderne og industrielle designet av Denver Spisebord, en kjernekomponent i ethvert hjem som verdsetter estetikk og praktisk bruk. Med sin naturlige villeikefolierte overflate og antrasittfargede understell, utstråler Denver bordet en varm, velkommende atmosfære til dine måltider.

En overflate som kombinerer skjønnhet med bekvemmelighet

Denver Spisebordets vedlikeholdsfrie folierte overflate tilbyr den perfekte balansen mellom naturlig skjønnhet og daglig praktisk bruk. Tørk enkelt av med en fuktig klut for å bevare det plettfrie utseendet.

Fleksibilitet for hver anledning

Enten det er hverdagsmiddag eller en stor sammenkomst, tilpasser Denver Spisebord seg dine behov. Med sin uttrekk-funksjon, kan bordet utvides med 40 cm, en funksjon som gjør det ideelt for anledninger når du trenger ekstra plass.

Oppbevaring av utvidelsesplaten

Med Denver Spisebord følger en ekstraplate som enkelt kan oppbevares i selve bordet, slik at du beholder det rene, minimalistiske uttrykket uten å ofre funksjonalitet.

Ditt neste samlingspunkt

Denver Spisebord er mer enn bare et møbel – det er et samlingspunkt for familie og venner, et sted for å skape minner. Velg mellom ulike størrelser som passer ditt rom og dine behov, fra kompakte 120/160cm via 160/200cm til romslige 200/240cm i lengde.

Varenummer: FR1810051062

Mål

Farge
Villeik, Antrasitt
Antall ileggsplater
1
Størrelse ileggsplate
40x90
Benfarge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
160
cm
Bredde
90
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
47,4
kg
Totalvolum
0,129

Lignende produkter

Tilhørende varer