Billy Spisebord

Oppdag Billy Spisebord: En fusjon av stil og funksjonalitet Spisestuen er hjertet av et hjem. Det er stedet hvor familier samles for å dele måltider ...
Les mer
  • Unikt U-ben design for moderne utseende
  • Tilpasningsdyktig lengde med ekstra plater
  • Perfekt for både små og store samlinger

Oppdag Billy Spisebord: En fusjon av stil og funksjonalitet

Spisestuen er hjertet av et hjem. Det er stedet hvor familier samles for å dele måltider og minner. For en slik viktig plass, trenger man et bord som både er funksjonelt og estetisk tiltalende. Det er her Billy Spisebord kommer inn i bildet.

Modernitet møter klassisk eleganse

Billy Spisebord er definisjonen av tidsriktig design. Med sitt U-ben understell får bordet et distinkt, moderne preg. Denne designen, kombinert med sortbeiset, lakkert finèr, gir et blikkfang i ethvert rom det plasseres i.

Solid konstruksjon for varig bruk

Bordet er ikke bare vakkert å se på, men også robust. Med en kombinasjon av MDF og sorte massive ben, lover Billy Spisebord både stabilitet og holdbarhet. Uansett om du arrangerer en stor familiefeiring eller en rolig middag for to, vil dette bordet stå imot tidens tann.

Fleksibilitet for alle anledninger

Har du ofte gjester over og trenger mer plass? Billy Spisebord har deg dekket. Med muligheten til å kjøpe ekstra plater, kan bordet forlenges enkelt og raskt. Disse platene monteres enkelt på begge sidene av bordet, noe som gir deg fleksibiliteten til å tilpasse bordets størrelse etter behov.

Valget er enkelt

Enten du ser etter et samlingspunkt for familien eller en stilig tillegg til din spisestue, er Billy Spisebord et perfekt valg. Med sin moderne design, robust konstruksjon og fleksible størrelse, passer det for alle typer hjem og behov.

Varenummer: CU18100808040

Mål

Farge
Sort
Antall ben
2
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
170
cm
Bredde
90
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
62
kg
Totalvolum
0,32032
Kolli 1 - Lengde
83
cm
Kolli 1 - Bredde
80
cm
Kolli 1 - Høyde
13
cm
Kolli 1 - Volum
0,08632
Kolli 1 - Vekt
15
kg
Kolli 2 - Lengde
180
cm
Kolli 2 - Bredde
100
cm
Kolli 2 - Høyde
13
cm
Kolli 2 - Volum
0,234
Kolli 2 - Vekt
47
kg

Tilhørende varer