Sylvia Barstol

Oppdag komfort og moderne design med Sylvia Barstol fra Actona! Sylvia Barstol representerer det ypperste innen moderne design og funksjonalitet, perf...
Les mer
  • Justerbar høyde med gasslift (62-83 cm)
  • Elegant, L-formet design med svingfunksjon
  • Stødig fotstøtte for optimal komfort

Oppdag komfort og moderne design med Sylvia Barstol fra Actona!

Sylvia Barstol representerer det ypperste innen moderne design og funksjonalitet, perfekt tilpasset enhver stilig kjøkkenøy eller barområde. Med sitt elegante, L-formede sete og varierte stoffvalg, tilbyr denne barstolen både utsøkt utseende og uovertruffen komfort.

Funksjonalitet og stil i ett

Med sin praktiske svingfunksjon og justerbare sittehøyde fra 62 til 83 cm via gasslift, tilbyr Sylvia barstolen fleksibilitet og tilpasning som er essensielt i et dynamisk hjem. Den solide fotstøtten gir ytterligere komfort, mens det robuste stativet sikrer stabilitet og langvarig bruk.

Designdetaljer

Detaljene på Sylvia barstolen er nøye utformet for å gi et sofistikert uttrykk. Setet er elegant polstret og kan bestilles i en rekke stoffer og farger for å matche din personlige stil. Enten du foretrekker minimalistisk sort pulverlakkert stål eller et mer klassisk kromet finish, gir trompetbasen stolens design et distinkt preg.

Perfekt for enhver anledning

Enten det er for hjemmebruk eller for kommersielle områder som caféer og barer, er Sylvia barstolen designet for å imøtekomme både estetiske og praktiske behov. Den tiltalende designen og de justerbare funksjonene gjør den til et foretrukket valg for alle som søker en kombinasjon av stil og komfort.

Vedlikehold og holdbarhet

Dette er en barstol bygget for å tåle daglig bruk. Vedlikeholdet er enkelt – bare tørk av med en fuktig klut for å holde den ser ny ut. Den robuste konstruksjonen støtter opp til 110 kg, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av brukere.

Varenummer: MR1840040635

Mål

Farge
Lysebrun Preston
Materiale
Tekstil, Stål
Stofftype
Microfiber
Stoffnavn
Preston
Antall ben
1
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort pulverlakk
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
41,5
cm
Dybde
52
cm
Høyde
115
cm
Sittehøyde
83
cm
Sittedybde
36,5
cm
Rygghøyde
39
cm
Benhøyde
76
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
11
kg
Totalvolum
0,11616
Kolli 1 - Lengde
60
cm
Kolli 1 - Bredde
44
cm
Kolli 1 - Høyde
44
cm
Kolli 1 - Volum
0,11616
Kolli 1 - Vekt
11
kg

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter