Sengebunn

Sengebunn i solid ubehandlet furu. Dette er en universal sengebunn som passer til de fleste senger. Finnes i fire ulike bredder og er fleksibel i leng...
Les mer
  • Fleksibel lengde
  • Passer til de fleste sengerammer
  • Norskprodusert
Sengebunn i solid ubehandlet furu. Dette er en universal sengebunn som passer til de fleste senger. Finnes i fire ulike bredder og er fleksibel i lengden. Sengebunnen består av 14 planker á ca. 6,5cm som er festet med bånd i mellom. Du kan legge plankene tett sammen slik at du kan bruke sengebunnen på senger nedi ca. 1 meters lengde eller strekke de ut til sengelengde på ca. 210cm. Ved behov er det også mulig å fjerne planker for å bruke sengebunnen på enda kortere lengder.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta!

Fleksible mål:
Du kan også spesialbestille senger etter ønskede mål. Hvis du ønsker en annen lengde enn 200cm på sengen, kan du justere dette mot et tillegg på 25% av prisen på sengen. Ønsker du å endre bredden utover standardmålene, kan også dette gjøres mot et fast kronetillegg i prisen avhengig av type seng og størrelse.

Standardbreddene fra industriTRE as er:
-75cm
-90cm
-120cm*
-150cm*
-180cm**

*For køyesenger er dette en standardbredde kun for nederste køye.
**Dette er ikke en standardbredde for køyesenger.

I tillegg til sengene kan også sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Pristillegget er for øyeblikket på kr. 815,- uansett seng og størrelse, og tillegget legges på prisen for de malte variantene av den aktuelle sengen (ikke prisen for ubehandlet furu). Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt

Kontakt oss for spesialbestilling:
Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør, kan du kontakte oss her eller besøke oss i butikken, så hjelper vi deg med å fikse den perfekte sengen for deg!


Varenummer: BV13902

Mål

Farge
Trefarget
Materiale
Ubehandlet Furu

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
90 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Totalvekt
8,2 kg
Totalvolum
0,01575 m³
Kolli 1 - Lengde
90 cm
Kolli 1 - Bredde
25 cm
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Volum
0,01575 m³
Kolli 1 - Vekt
8,2 kg