Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør til soverommet

Et soverom består hovedsakelig av seng og oppbevaringsplass. Men for å både forbedre oppbevaringsløsningene, gjøre sengen mer komfortabel og skape en lun stemning, pynter man gjerne med ulikt tilbehør. Vi i A-Møbler har alt du trenger av tilbehør til ditt soverom, uansett om det er sengeskuffer eller en praktisk krakk for barna.

Et personlig og smart soverom til barn

Soverommet ditt skal være et sted du kan slappe av, mens soverommet for barna mest sannsynlig er et kombinert sove- og lekerom. Derfor krever ofte soverommet til barna flere effektive oppbevaringsløsninger som samtidig er plassbesparende. Vi i A-Møbler tilbyr smarte sengeskuffer som er enkle å håndtere, både for barn og voksne. Men selv om soverommet til barna ofte har et stort fokus på oppbevaring, er det minst like viktig at det er en god og lun atmosfære her som det er på ditt eget soverom. Pynt opp barnerommet med pynteputer med motiver som trafikkskilt, cupcakes eller en nøytral pute i en matchende farge med resten av rommet.

Smart oppbevaring av leker

En genial oppbevaringsløsning til leker og andre småting er våre smarte sengelommer. Dette er en lomme som enkelt festes på sengen med borrelås. Sengelommene får du i forskjellige design, og med tilhørende pynteputer og lekeforheng. På denne måten får du enkelt bort lekene fra gulvet i en oppbevaringsløsningen som kan tilpasses høyden til ditt barn. Både smart, unikt og et spennende element på soverommet!

Kontakt oss i A-Møbler

Vi i A-Møbler har over 100 år med lange tradisjoner med salg av møbler, og hjelper deg gjerne med å velge rett tilbehør til soverommet. Har du noen spørsmål om produktene våre, eller trenger hjelp til å velge rett løsning? Ta kontakt med kundesenteret vårt her eller kom innom varehuset på Alnabru. Vi er din møbelekspert!