TEMPUR®

Tempur North Regulerbarseng

TEMPUR North™ Regulerbar Seng: En kombinasjon av ultimat komfort og nordisk håndverk! TEMPUR North™ er et ikonisk utvalg av senger som tilbyr unik TE...
Les mer
  • Kombinasjon av ultimat TEMPUR®-komfort og nordisk håndverk
  • Slående nordisk design med tidløse rene linjer og elegante detaljer
  • Regulerbar funksjon for individuell komfort og støtte

TEMPUR North™ Regulerbar Seng: En kombinasjon av ultimat komfort og nordisk håndverk!

TEMPUR North™ er et ikonisk utvalg av senger som tilbyr unik TEMPUR®-komfort og støtte. Denne sengen er den perfekte kombinasjonen av avansert teknologi og sofistikert design, som sammen gir deg uovertruffen komfort og støtte.

Eksklusiv tilpasning til din stil

TEMPUR® North™ kan tilpasses etter din stil og preferanse med et variert utvalg av stoffer og design. Det er ikke bare en seng, men et møbel som hever stilen på soverommet ditt, og gir et sofistikert preg.

Les mer:

Les mer om sengens tekniske oppbygging
Les mer om de ulike overmadrassene
10 år produktgaranti
Les mer om TEMPUR®


Ny generasjon TEMPUR®-materiale for optimal komfort

tempur-north-regulerbarseng-kvalitet-miljøbilde-soverom.jpg

TEMPUR® Advanced-materialet inne i sengen gir 20% mer trykkavlastning, noe som betyr større komfort for deg. Milliarder av ultrasensitive celler tilpasser seg din unike vekt, form og temperatur, slik at du kan nyte en virkelig avslappende søvn med større trykkavlastning og bedre tilpasningsevne enn noen gang for.

Nordisk design møter luksus

Inspirert av det storslåtte nordiske landskapet og den uberørte naturen, uttrykker denne sengen det ultimate innen luksus gjennom sitt slående design. Den kombinerer tidløse rene linjer med elegante, presisjonssydde detaljer for å skape en unik, håndlaget estetikk. Den elegante, buede utformingen gir sengen et rolig, flytende utseende, som bidrar til å bringe en sofistikert nordisk følelse inn i ethvert soverom.

TEMPUR® North Overmadrass med SmartCool™

For å forbedre din søvnopplevelse ytterligere, tilbyr TEMPUR® North Overmadrass et valgfritt SmartCool™-trekk. Dette trekket absorberer overflødig kroppsvarme og holder deg kjølig og frisk gjennom hele natten.

Regulerbar seng: Tilpasset din komfort

Den regulerbare sengen er den perfekte kombinasjonen av madrass, overmadrass og seng. Den har to motoriserte sengebunner, to madrasser og en overmadrass som løfter hodet og bena, letter trykket på ryggen og gir deg en vektløs følelse. Uansett om du leser, ser på TV, scroller på telefonen, eller jobber i sengen, gir denne justerbare sengen deg den støtten du trenger.


Hva består madrassen og overmadrassen av?

oppdag-tempur-north-oppbygning-regulerbar.jpg

Kontinentalsengen representerer den perfekte sammensmeltingen av madrass, overmadrass og sengeramme. Skapt for å fungere i harmoni med en TEMPUR®-madrass, inkluderer den en luksuriøst dyp madrassdel plassert ovenpå to robuste sengebunner. Ta en titt på innsiden og se de ulike delene som sammen utgjør den ideelle sengen for den ultimate søvnopplevelsen. Dette er din nøkkel til virkelig avslappende søvn.

1. TEMPUR PRO® trekk

Supermykt og maskinvaskbart trekk. For en svalere opplevelse kan du velge et overtrekk utstyrt med SmartCool™-teknologi. Denne innovative teknologien bidrar til å suge opp overskuddsvarme fra kroppen din, slik at du holder deg avkjølt.

2. TEMPUR® Advanced Material

Det splitter nye TEMPUR® Advanced Material representerer det mest fremskredne madrassmaterialet TEMPUR® noensinne har utviklet. Det bidrar til å avlaste hele 20 % mer trykk enn TEMPUR® Original, fanger opp mer bevegelse og tilpasser seg bedre enn noen av deres tidligere produkter. Takket være milliarder av ultrafølsomme celler som reagerer på dine spesifikke dimensjoner, vekt og kroppstemperatur, vil denne madrassen forme seg etter hver eneste lille bit av deg. Dermed vil du oppleve en komfort og støtte som er helt overlegen. For en virkelig avslappet søvnopplevelse.

3. og 4. TEMPUR Adapt® Material

TEMPUR Adapt®-materialet løfter den særegne TEMPUR®-opplevelsen til uante høyder. Den utrolige teknologien som TEMPUR® er kjent for - dens evne til å forme seg etter kroppen, avlaste trykk og absorbere bevegelse - er nå enda mer elastisk og holdbar. TEMPUR Adapt®-materialet former seg etter dine nøyaktige konturer, gir komplett og kontinuerlig støtte som varer.

5. TEMPUR DuraBase™️ Teknologi

DuraBase™️ Teknologi, et glatt lag og et profilert lag med skum, som i samspill med de overliggende lagene, optimaliserer din komfort og støtte for en madrass med lang levetid.


TEMPUR Pro® Overmadrasser: For ultimat komfort og søvnkvalitet

Tempur seng design din egen seng

Finishen ligger i en god overmadrass. TEMPUR Pro® overmadrasser er designet for å gi deg den beste nattesøvnen, hver eneste natt. Med et valg mellom Pluss med 8 cm dybde og Luxe med 10 cm dybde, finnes det en TEMPUR Pro® overmadrass som passer til alle søvnpreferanser og behov. Enten du foretrekker en myk, medium eller fast følelse, kan du skreddersy din TEMPUR Pro® overmadrass til å gi deg den ultimate komforten du fortjener.

TEMPUR Pro® Plus Overmadrass: Enestående komfort og støtte

TEMPUR Pro® Plus Overmadrass byr på ultimat komfort og støtte gjennom sitt 8 cm dype lag av TEMPUR®-materiale. Denne overmadrassen gir en luksuriøs følelse som skånsomt tilpasser seg din kropp. Den bruker det helt nye TEMPUR® Advanced Material, som gir en overlegen trykkavlastning på 20 %, absorberer mer bevegelse, og tilpasser seg enda bedre til din kroppsform, vekt og varme. Milliarder av ultrasensitive celler jobber sammen for å gi deg en ekte, avslappende søvn.

TEMPUR Pro® Luxe Overmadrass: Luksus og komfort i en pakke

TEMPUR Pro® Luxe Overmadrass er toppmodellen i TEMPUR Pro® serien, og tilbyr en 10 cm dypt lag med TEMPUR®-materiale for den mest luksuriøse komforten og støtten. Lik Plus-modellen, er Luxe Overmadrassen laget med det helt nye TEMPUR® Advanced Material som avlaster mer trykk, absorberer mer bevegelse og tilpasser seg enda bedre til din unike kropp.

TEMPUR Pro® Plus SmartCool™ Overmadrass: Komfort moter innovative teknologi

TEMPUR Pro® Plus SmartCool™ Overmadrass gir ultimat komfort og støtte, samt de innovative egenskapene til SmartCool™-teknologi. Denne overmadrassen gir en luksuriøs følelse som tilpasser seg skånsomt til din kropp, og den har et 8 cm dypt lag med TEMPUR®-materiale. SmartCool™-teknologien gir et trekk som er lett å vaske, kjølig å ta på, og absorberer overflødig varme, noe som bidrar til å holde deg frisk gjennom natten.

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass: Luksus møter høyteknologi

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass er vår toppmodell med et 10 cm dypt lag med TEMPUR®-materiale for ultimat komfort og støtte. I tillegg til den luksuriøse følelsen og tilpasningsdyktige støtten, kommer denne overmadrassen med den innovative SmartCool™-teknologien. Dette gir et trekk som er lett å vaske, kjølig å ta på, og som absorberer overflødig varme for å holde deg frisk gjennom hele natten. Med TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass kan du nyte den luksuriøse komforten og våkne opp uthvilt hver morgen.

Valget er ditt

Med et bredt utvalg av alternativer, er TEMPUR Pro® overmadrasser designet for å tilpasse seg til dine unike behov og preferanser, og gir deg en usammenlignbar søvnopplevelse. Uansett hvilken modell du velger, kan du stole på at TEMPUR Pro® overmadrasser gir deg ultimat komfort, støtte og en ekte avslappende søvn.


Opplev kvalitetssøvn hver eneste natt med TEMPUR Pro® overmadrass

Tempur sengene kommer med et avtagbart trekk som kan vaskes

En god natts søvn starter med en ren og frisk seng. TEMPUR Pro® overmadrassen er ikke bare designet for å gi ultimat komfort og støtte, men også for å være lett å vedlikeholde. Her forklarer vi hvordan du kan holde din TEMPUR Pro® overmadrass i topp tilstand, natt etter natt.

Vaskbart trekk for enkelt renhold

Alle TEMPUR Pro® overmadrasser kommer med et vaskbart trekk. Dette betyr at du enkelt kan holde overmadrassen ren og frisk. Den luksuriøse følelsen av en ren seng er bare noen få enkle trinn unna. Alt du trenger å gjøre er å fjerne trekket og vaske det i maskinen. Ved å gjøre dette regelmessig, vil du sikre at overmadrassen din beholder sin fine tilstand natt etter natt.

Regelmessig vask for langvarig komfort

For å maksimere levetiden og komforten til TEMPUR Pro® overmadrassen, anbefales det å vaske trekket regelmessig. Dette bidrar til å holde den luksuriøse følelsen av overmadrassen intakt, og gir deg avslappende søvn hver natt. Husk at en ren overmadrass ikke bare er mer behagelig, men også bidrar til et bedre søvnmiljo ved å redusere allergener og bakterier. Start din reise mot bedre søvn med en ren og velholdt TEMPUR Pro® overmadrass i dag.


10 år produktgaranti

Kjøp tempurseng trygt med 10 års garanti

TEMPUR®- madrasser og overmadrasser til North- og Promise-sengesystemer har 10 år produktgaranti. Garantien gjelder materialdefekter som skyldes mangelfull eller dårlig utførelse, mangelfulle eller dårlige materialer, eller endringer som forårsaker en synlig permanent fordypning større enn 2 cm i TEMPUR®-materialet. For fullstendig oversikt over TEMPUR® garanti kan du se på TEMPUR®s egne hjemmesider. Du kan også laste ned TEMPUR® North™ Bruksanvisning og Garanti (April 2023) som dokument hos oss.

Ekte tempur materiale

TEMPUR®-materialet er unikt og uforlignelig i sin natur. Fra det øyeblikket du legger deg ned, oppleves det som ren fortryllelse, siden materialets celler øyeblikkelig tilpasser seg din kroppsform, vekt og temperatur, og formes presist etter alle dine konturer. Den dokumenterte trykkavlastningen sørger for at kroppen din får fullstendig komfort og støtte. Den kan også bidra til å minske bevegelse i søvne, ved å absorbere bevegelsene fra din partner, noe som reduserer sannsynligheten for å forstyrre hverandre. Måten TEMPUR®-materialet fungerer på er komplisert, men det den utretter er enkelt: den gir deg en virkelig avslappende søvn.


Tempur Beds

Født av romforskning, ideell for søvn

TEMPUR® er det eneste merket av madrasser og puter som har blitt anerkjent av NASA og er sertifisert av Space Foundation. Det banebrytende TEMPUR®-materialet, som ligger i hjertet av hver madrass og pute som TEMPUR® produserer, ble utviklet med utgangspunkt i NASA-teknologi. På slutten av 1960-tallet skapte forskere hos NASA et revolusjonerende nytt materiale for bruk i romferger. Grunnleggerne av TEMPUR® oppdaget det unike potensialet i dette materialet, og de brukte flere år på å finpusse den opprinnelige NASA-oppfinnelsen til det vi nå kjenner som TEMPUR®-materialet, som ble brukt til å produsere verdens første viskoelastiske madrass og pute.

Dansk design

TEMPUR®-madrasser, overmadrasser og TEMPUR®-senger er alle produsert ved TEMPUR®s fabrikk i Danmark, et land med en lang og stolt tradisjon for nyskapende vitenskap og teknologi. Dansk design er også anerkjent og verdsatt over hele verden for sin særpregede kvalitet, med sine rene linjer som henter inspirasjon fra naturens enkelhet. Disse produktene reflekterer disse verdiene til det fulle, og tilbyr en perfekt balanse mellom form, funksjon og kvalitet.

Kvalitet i hvert enkelt element

TEMPUR® er dedikert til å produsere høykvalitetsprodukter som bidrar til å gi deg den best mulige natts søvn. Derfor er alle materialene som brukes i TEMPUR®-senger sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, samt godkjent av LGA, noe som garanterer at de oppfyller de strengeste kravene til helse, sikkerhet, miljø og teknologisk ekspertise. For en ro i sinnet, som varer.

Tempur merkevare senger
\
Varenummer: TM144005-k

Lignende produkter

I denne serien