Svane

Svane Zolar Compact seng

Svane Zolar CompactSvane IntelliGel Zolar er en av våre beste compactsenger. Den har 6 cm heldekkende IntelliGel som du bare får i Svane-senger, i ti...
Les mer
  • 6cm IntelliGel
  • DuoSystem
  • Slank og plassbesparende
Svane Zolar Compact

Svane IntelliGel Zolar er en av våre beste compactsenger. Den har 6 cm heldekkende IntelliGel som du bare får i Svane-senger, i tillegg til posefjærer.

Rygg, skuldre og hofter får utmerket avlastning uavhengig av kroppsbygning og vekt. IntelliGel sørger for roligere søvn ettersom du blir liggende i ro – selv når partneren din snur seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge.

En seng med IntelliGel har lengre levetid enn andre senger, da den ikke blir like fort slitt.
Svane IntelliGel Zolar har en behagelig temperatur hele natten, uten at den føles klam.

Compact fremstår som et elegant og plassbesparende alternativ til den tradisjonelle kontinentalseng. Sengen har et helt trekk som gir et ryddig uttrykk.

Sengen kan plasseres fritt i rommet med sin unike innfestning for hodegavl. Sengen trenger derfor ikke stå inntil en vegg og hodegavlen festes direkte på sengen.

Svane Zolar Compact kan bestilles i flere størrelser, og i 6 forskjellige tekstilfarger. Du kan også velge i et stort utvalg bentyper og farger. Hvis du foretrekker sokkel, så kan også dette bestilles til denne sengen.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: EK141005070303000602

Mål

Farge
Ice Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment Ice grey

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
160 cm

Emballasjemål

Antall kolli
7 Antall kolli
Totalvekt
106 kg
Totalvolum
1,096 m³