Wonderland Beds

Wonderland Medley Kontinentalseng

Oppdag komforten med Wonderland Medley Kontinentalseng! Wonderland Medley Kontinentalseng, produsert i Norge, representerer toppen av søvninnovasjon o...
Les mer
  • To lag med pocketfjærer og justerbare hoftesoner for skreddersydd støtte
  • Følsom skuldersone for optimal avlastning av nakke, skulder og rygg
  • Norsk Produsert: Kvalitetssikret med 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd
Pris uten hodegavl

Oppdag komforten med Wonderland Medley Kontinentalseng!

Wonderland Medley Kontinentalseng, produsert i Norge, representerer toppen av søvninnovasjon og komfort. Designet med en dobbel lag pocketfjærsystem og justerbare hoftesoner, tilbyr denne sengen en uovertruffen kombinasjon av støtte og mykhet, skreddersydd for din unike kroppsform.

Designet for optimal støtte og komfort

Medley har et lag med Comfort Pocket fjærer som tilbyr en litt fastere liggekomfort, perfekt for de som foretrekker en stabil støtte gjennom natten. Det følsomme skulderområdet sørger for riktig avlastning for nakke, skulder og rygg, og gjør det enkelt å finne din ideelle liggestilling.

Kvalitet og tilpasning

Hver Medley seng kommer med vaskbare tekstiler, noe som sikrer en hygienisk og frisk soveopplevelse. Overmadrassen kan vendes, med lik fasthet på begge sider, noe som sikrer jevn slitasje og langvarig komfort. Velg mellom et bredt spekter av tekstiler og farger for å finne det perfekte match for ditt soverom.

Justeringer og byggekvalitet

Den justerbare hoftesonen i bunnen av sengen tillater personlig tilpasning av fastheten, mens den robuste konstruksjonen gir en pålitelig base for søvn. Velg mellom medium, fast, og ekstra fast for å finne din perfekte fasthetsgrad og få en optimal natts søvn.

Norsk kvalitet og holdbarhet

Produsert i hjertet av Norge, tilbyr Wonderland Medley en 25-års garanti mot fjær- og rammebrudd. Dette vitner om sengens overlegne kvalitet og holdbarhet, designet for å gi deg trygghet og støtte år etter år.

Varenummer: WE1430030900105200

Mål

Farge
Rain 82
Stofftype
Resirkulerbart Harmolan-tekstil
Stoffnavn
Rain 82
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
180
cm
Høyde
67
cm
Benhøyde
13
cm
Liggemål
180x200

Emballasjemål

Antall kolli
11
Antall kolli
Totalvekt
100
kg
Totalvolum
2,15

Lignende produkter