Svane

Svane Sleep Kontinentalseng Med Sengegavl

Svane Sleep Kontinentalseng med sengegavl: Komfort møter stil! Gi soverommet ditt en oppgradering med Svane Sleep kontinentalseng med sengegavl. Prod...
Les mer
  • Pakkepris, Komplett med sengegavl
  • Produsert i Norge
  • 25års garanti mot fjær-og rammebrudd

Svane Sleep Kontinentalseng med sengegavl: Komfort møter stil!

Gi soverommet ditt en oppgradering med Svane Sleep kontinentalseng med sengegavl. Produsert av vår norske leverandør Svane, kombinerer denne sengen komfort, stil og funksjonalitet.

Elegant design

Svane Sleep kontinentalseng er trukket i et lysegrått stoff og støttet av eikefargede treben, noe som gir den et elegant og tidløst utseende. Sengen selges sammen med en matchende sengegavl som bidrar til en lun og helhetlig atmosfære i rommet.

Avanserte fjærsystemer for optimal komfort

Sengen er utstyrt med Svane Sleep sitt geniale PluraZone Plus fjærsystem, som sikrer ekstra mykhet under skuldre og hofter for riktig ryggstøtte og optimal trykkavlastning. I tillegg tilbyr sengen 'Pocket on Pocket' teknologi for suveren komfort i to lag med fjærer.

Tilpasset dine behov

Med Svane Sleep kontinentalseng kan du tilpasse mykheten etter dine behov. Sengen har FlexSystem som gir deg muligheten til å velge mellom tre forskjellige mykhetsgrader. Og med DuoSystem kan du til og med endre mykhet på madrassen etter kjøp.

Sengegavl for ekstra komfort og stil

Svane sengegavlen har et enkelt, stilfullt uttrykk som passer de fleste miljøer. Den kan festes direkte på sengen og justeres i tre forskjellige høyder for å tilpasse dine behov og ønsker.

Norsk kvalitet og miljøvennlig

Når du velger Svane Sleep kontinentalseng, får du en seng laget av Svane, den eldste merkevaren i norsk møbelindustri. Disse sengene er produsert på Fetsund, og valget av en lokal produsent betyr kortreiste, mer miljøvennlige senger.

Langvarig garanti for trygghet

Svane tilbyr 5 års totalgaranti, og en utvidet 25 års garanti på fabrikasjonsfeil, samt brudd på fjær og ramme. Dette betyr at du kan hvile trygt i viten om at sengen din vil vare.

Varenummer: PP1430060300

Mål

Farge
Ice Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
150
cm
Benhøyde
14
cm
Liggemål
180x200

Emballasjemål

Antall kolli
9
Antall kolli
Totalvekt
108
kg
Totalvolum
1,23527

Lignende produkter