Svane

Svane Bari Sengegavl

Svane Bari Sengegavl - Skap hotellfølelsen i ditt soverom! Svane Bari Sengegavl er den ultimate løsningen for å forvandle ditt soverom til en oase av...
Les mer
  • Skaper hotellfølelsen i ditt eget soverom
  • Produsert i Norge med fokus på kvalitet
  • Enkel, elegant design

Svane Bari Sengegavl - Skap hotellfølelsen i ditt soverom!

Svane Bari Sengegavl er den ultimate løsningen for å forvandle ditt soverom til en oase av luksus og komfort. Denne stilrene sengegavlen, kledd i Moment-tekstil, gir rommet ditt den ettertraktede "hotellfølelsen" som mange drømmer om. Med Svane Bari Sengegavl vil du oppnå både estetikk og funksjonalitet i ditt soverom.

Enkel eleganse

Svane Bari Sengegavl er en enklere gavl som står på ben og ikke festes til sengen. Denne elegante designen gir en luftig følelse til rommet og gir deg muligheten til å forvandle soverommet uten å måtte bytte ut hele sengen.

Lunt Moment-tekstil

Denne sengegavlen er kledd i Moment-tekstil, som ikke bare ser flott ut, men også føles behagelig. Du vil elske den myke berøringen og kvaliteten til tekstilet som er nøye utvalgt for din komfort.

Hotellfølelse i ditt hjem

Flere og flere ønsker å gjenskape hotellfølelsen i sitt eget soverom, og med Svane Bari Sengegavl kan du gjøre akkurat det. Den gir rommet ditt en lunere atmosfære og tilfører det luksusen du fortjener.

Made in Norway

Svane er stolt av å være den norske møbelindustriens eldste varemerke. Velger du en Svane-seng fra Ekornes, velger du kvalitet og norsk håndverk. Du kan være trygg på at du får de beste forutsetningene for en god natts søvn i en seng produsert på Fetsund. Dessuten er kortreiste senger mer miljøvennlige senger, så du tar også vare på planeten din.

Oppgrader ditt soverom med Svane Bari Sengegavl i dag, og ta det første skrittet mot å oppnå den ultimate komforten og hotellfølelsen i ditt eget hjem.

Varenummer: EK1350120320

Mål

Farge
Ice Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
150 cm
Dybde
9 cm
Høyde
115 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
22 kg
Totalvolum
0,337 m³

Lignende produkter