Casø

Casø Broholm Nattbord

Casø Broholm Nattbord: Vegghengt eleganse og dansk innovasjon! Utforsk Casø Broholm Nattbord, en delikat blanding av funksjonalitet og estetisk app...
Les mer
  • Dansk design
  • Spar plass og tilfør moderne stil
  • Eksklusivt og estetisk tiltalende

Casø Broholm Nattbord: Vegghengt eleganse og dansk innovasjon!

Utforsk Casø Broholm Nattbord, en delikat blanding av funksjonalitet og estetisk appell fra det anerkjente danske designhuset CASØ. Dette moderne, vegghengte nattbordet introduserer en innovativ twist med sine karakteristiske ribbe-detaljer, som sammen skaper en unik og sofistikert atmosfære i ethvert soverom.

Praktisk oppbevaring med stil

Casø Broholm Nattbord er ikke bare et blikkfang; det er også ekstremt funksjonelt med sitt smarte oppbevaringsrom og en skuff utstyrt med en push-open funksjon. Denne detaljen sikrer enkel tilgang til dine essensielle eiendeler ved sengen, uten å gå på akkord med nattbordets minimalistiske design.

Dekorative ribbe-detaljer og materialvalg

De dekorative ribbe-detaljene på Casø Broholm Nattbord gir en visuell ro og et eksklusivt uttrykk som komplementerer det naturlige, ville treverket. Velg mellom to finisher: en smoked finish som fremhever treverkets varme glød, eller hvitoljet for et lyst og lett uttrykk som passer perfekt inn i moderne soveromsinteriør.

Delmassiv eik for langvarig kvalitet

Produsert i delmassiv eik, står Casø Broholm Nattbord for kvalitet og holdbarhet. Denne materialbruken sikrer at nattbordet ikke bare ser fantastisk ut, men også varer gjennom årene, og blir en varig del av soverommet ditt.

Oppgrader soverommet med Casø Broholm Nattbord

Ved å velge Casø Broholm Nattbord, investerer du i et møbel som kombinerer det beste av dansk design med praktisk funksjonalitet. Dette vegghengte nattbordet vil forvandle soverommet ditt til en stilfull og behagelig oase, hvor hvert element bidrar til en følelse av ro og velvære.

Varenummer: CØ13700134149

Mål

Farge
Smoked Oljet
Materiale
Delmassiv eik
Antall skuffer
1
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
40
cm
Dybde
35
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
12
kg
Totalvolum
0,067032
Kolli 1 - Lengde
42
cm
Kolli 1 - Bredde
42
cm
Kolli 1 - Høyde
38
cm
Kolli 1 - Volum
0,067032
Kolli 1 - Vekt
12
kg

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter