Fiber ProTector Impregnering

Beskytt dine tekstiler og stoffer med Fiber ProTector! For å bevare levetiden til dine tekstiler og stoffer er det viktig med beskyttelse mot smuss, ...
Les mer
  • Beskytter tekstiler mot væske og støv
  • UV-filter - Motvirker falming og bleking
  • Miljøvennlig - Tilfredsstiller de nyeste miljø krav.

Beskytt dine tekstiler og stoffer med Fiber ProTector!

For å bevare levetiden til dine tekstiler og stoffer er det viktig med beskyttelse mot smuss, flekker, UV-belysning og normal slitasje. Med Fiber ProTector kan du enkelt beskytte møbler, gardiner, puter, stoler og andre tekstiler i hjemmet.

Hva er Fiber ProTector?

Fiber ProTector er en impregneringsspray som kan brukes på de fleste tekstiler og stoffer. Det som skiller denne impregneringen fra andre, er at den skaper en beskyttelse rundt hvert fiber. Dette gjør at tekstilene fortsatt puster samtidig som vann og smuss holdes ute. Fiber ProTector impregneringsprodukter produseres i Norge og er basert på nanoteknologi med ekstremt lav overflatefriksjon. Dette gir fordeler kontra de fleste konkurrerende produkter på markedet.

Hvordan fungerer det?

Impregneringen skaper en usynlig barriere som beskytter mot smuss, flekker og slitasje. Den fungerer også som en UV-beskyttelse som hindrer falming av fargene. Fiber ProTector inneholder ikke skadelige kjemikalier. Sprayen gir ingen avgasser, er ikke allergifremkallende og er miljøvennlig. Produktet bygger et molekylært panser rundt fiberne, noe som gjør det trygt for både miljøet og mennesker.

Slik bruker du Fiber ProTector

Det er enkelt å bruke Fiber ProTector. Følg disse enkle trinnene:

  • Sørg for at området du skal beskytte er rent og at det ikke er såperester.
  • Hold sprayen rundt 30 cm fra stoffet når du sprayer.
  • Kryssspray med jevne bevegelser for å dekke hele objektet.
  • La det tørke i 30 minutter i et godt ventilert område.
  • Hvis du ved en feil sprayer for mye på et område, kan dette enkelt fjernes med en klut.
  • Vent minst ca. 60 minutter før du tar i bruk det impregnerte produktet.

 

Effektiv på alle typer tekstiler og bruksområder

Fiber ProTector fungerer ekstremt godt på tekstiler med en vanntett og pustende membran. Beskyttelse av denne typen stoffer vil beholde de naturlige egenskapene lenger. Impregneringen bidrar også til redusert fysisk slitasje og er effektiv på alle fleste typer tekstiler. Sprayen har mange bruksområder og kan i tillegg til hageputer også brukes på jakt- og fritidsbekledning, treningstøy, telt, ryggsekker, sko, møbler, parkdresser, barnevogner, osv. Det kan brukes på alt, bortsett fra PVC og lakkert skinn.

Oppsummering

Fiber ProTector er en impregneringsspray som beskytter tekstiler og stoffer mot smuss, flekker, UV-belysning og normal slitasje. Det er enkelt å bruke og inneholder ikke skadelige kjemikalier. Impregneringen fungerer på alle typer tekstiler og bidrar til å bevare tekstilenes naturlige egenskaper lenger.

Beskytt dine tekstiler og stoffer med Fiber ProTector for å bevare deres naturlige egenskaper og forlenge levetiden deres!

Varenummer: FB10900

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,3
kg
Totalvolum
0,00128
Kolli 1 - Lengde
20
cm
Kolli 1 - Bredde
8
cm
Kolli 1 - Høyde
8
cm
Kolli 1 - Volum
0,00128
Kolli 1 - Vekt
0,3
kg

I denne serien