Fiber ProTector Flekkfjerner

Fiber ProTector Flekkfjerner - Effektivt fjerning av tøffe flekker fra alle tekstiler! Fiber ProTector Flekkfjerner er en kraftig flekkfjerningsspray...
Les mer
  • Effektiv på alle typer flekker, fra kaffe til rødvin
  • Trygg på alle tekstiler som tåler vann
  • PH-nøytral og bleker ikke

Fiber ProTector Flekkfjerner - Effektivt fjerning av tøffe flekker fra alle tekstiler!

Fiber ProTector Flekkfjerner er en kraftig flekkfjerningsspray som effektivt kan fjerne de tøffeste flekkene fra alle tekstiler som tåler vann. Enten det er kaffe, te, ketchup, fett, rødvin, olje eller til og med coca-cola, vil denne sprayen håndtere flekkene med letthet.

Kan brukes på alle typer tekstiler som tåler vann

En av de største fordelene med Fiber ProTector Flekkfjerner er at den kan brukes på alle typer tekstiler som tåler vann. Du kan trygt bruke den på klær, sengetøy, tepper, og møbler uten å bekymre deg for å skade materialet. Den er også PH-nøytral, noe som betyr at den ikke vil bleke eller påvirke fargen på tekstilet.

Kan brukes til maskinvask

En annen fordel med Fiber ProTector Flekkfjerner er at den kan brukes til maskinvask. Du kan enkelt tilsette en dose av sprayen til vaskemaskinen for å fjerne flekker fra en hel haug med klær eller sengetøy. Produktet kan også påføres på allerede vernede områder uten å fjerne beskyttelsen.

Hvordan bruke Fiber ProTector Flekkfjerner

For best resultat anbefales det å bruke Fiber ProTector Flekkfjerner på områder som allerede er beskyttet med FiberProTectors beskyttelse. Slik bruker du den:

  • Spray på flekken
  • Hold ca. 30 cm fra stoffet når du sprayer
  • La sitte i 5-10 minutter
  • Bruk et håndkle eller en svamp med varmt vann (40-70°) for å fjerne flekken. Unngå å gni.

Med Fiber ProTector Flekkfjerner kan du være trygg på at selv de mest utfordrende flekkene vil fjernes fra tekstilene dine uten å skade materialet. Produktet er ideelt for alle som ønsker å opprettholde utseendet og kvaliteten på tekstilene sine. Bestill i dag og vær forberedt på uventede flekker og ulykker!

Varenummer: FB109010

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,3 kg
Totalvolum
0,000575 m³
Kolli 1 - Lengde
23 cm
Kolli 1 - Bredde
5 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,000575 m³
Kolli 1 - Vekt
0,3 kg

I denne serien