Betalingsutsettelser

Frihet til å velge - når du vil

tidløst-skandinavisk-desing-Rowico-Ami-Spisestol.jpg

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 000. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 50 000. Du velger hva som passer deg best. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere.

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling?
Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Slik betaler du med handlekonto (finansiering)

Du velger «Finansiering» i kassen og får svar på søknaden umiddelbart. Ved innvilgelse av søknad, sender Santander Consumer Bank deg en SMS og e-post med en sikker link til lånedokumentet. Vi anbefaler elektronisk signering med BankID for umiddelbar levering av vare(r)..

Hva koster handlekonto?

Dersom du velger betalingsutsettelse eller delbetaling vil du få tilsendt et kredittkort fra Santander Consumer Bank som kan brukes i alle butikker, nettbutikker og minibanker verden over. Kjøp som gjøres med kredittkortet, er rentefrie i inntil 45 dager. Ved minibankuttak og overførsler påløper renter fra første dag. Minste månedlige betaling er 3,5 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Kredittvurdering gjøres ved søknad og du kan finne priser og vilkår her

tidløst-skandinavisk-desing-Rowico-Ami-Spisestoler.jpg

Hva koster de ulike betalingsutsettelsene?

- 4 måneder – kr 299 i utsettelseskostnad.
- 6 måneder – kr 399  i utsettelseskostnad.

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med Visa og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Les om alle vilkår - klikk her

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:
Nominell rente 22,0 % - Periodegebyr kr 50 (kr 0 ved saldo under kr 1 000)
Eksempel: Eff. rente 30,8%, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063.
Du kan utsette betalingen i 4 måneder mot et utsettelsesgebyr på kr 299. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode, kun et utsettelsesgebyr på kr 299. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å gjøre opp for hele beløpet uten ekstra kostnader eller velge å betale inn hele beløpet.