Brafab

Brafab Amarante Uteteppe

Forvandle uteplassen med Amarante Uteteppe fra Brafab! Introduserer Amarante uteteppe fra Brafab – det perfekte tilskuddet for å skape en innbydende o...
Les mer
  • Inspirert av orientalisk design med moderne farger
  • Vannresistent og høy lysekthet for langvarig bruk utendørs
  • Laget av 100 % slitesterkt polypropylen-chenille

Forvandle uteplassen med Amarante Uteteppe fra Brafab!

Introduserer Amarante uteteppe fra Brafab – det perfekte tilskuddet for å skape en innbydende og stilfull uteplass. Dette teppet kombinerer praktisk funksjonalitet med estetisk tiltrekning, og er designet for å tåle elementene mens det tilfører et snev av eleganse til ditt uterom.

Vintage-stil møter moderne holdbarhet

Amarante uteteppe er inspirert av tradisjonelt orientalisk design, modernisert med dempede farger for å passe inn i enhver uteplass. Den korte tråden og myke chenille-følelsen gir en luksuriøs tekstur, mens den robuste konstruksjonen av 100 % polypropylen sikrer langvarig slitestyrke. Uansett vær, Amarante står fast, takket være sin utmerkede vannmotstand og høye lysekthet.

Enkelt vedlikehold for livlige uteplasser

Med Amarante uteteppe trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold. En enkel rengjøring med mildt såpevann er alt som skal til for å holde teppet ser friskt og innbydende ut. Dens slitesterke natur gjør det til et ideelt valg for områder med høy trafikk, og sikrer at teppet ditt forblir vakkert år etter år.

Tilpasningsdyktig stil for ethvert uterom

Amarante uteteppe kommer i to praktiske størrelser, perfekt for å passe inn i ulike uterom. Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, tilbyr Amarante en umiddelbar oppgradering med sitt dekorative mønster og "vintage-stil". Dette teppet er ikke bare et funksjonelt tillegg, men også en smakfull dekorasjon som komplementerer din utendørs dekor.

Varenummer: BF10902348133

Mål

Farge
Blåmix
Stofftype
Polypropylen
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
290
cm
Bredde
200
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,0392
Kolli 1 - Høyde
14
cm
Kolli 1 - Lengde
200
cm
Kolli 1 - Volum
0,0392
Kolli 1 - Vekt
8
kg
Kolli 1 - Bredde
14
cm

Vedlikeholdsprodukter