Brafab

Brafab Delia Stablestol

Brafab Delia Stablestol: Robust og stilig for utebruk! Brafab Delia Stablestol er en del av den moderne Delia-serien fra Brafab, som er kjent for sin...
Les mer
  • Solid konstruksjon i lakkert aluminium
  • Kan stables
  • Enkel å vedlikeholde

Brafab Delia Stablestol: Robust og stilig for utebruk!

Brafab Delia Stablestol er en del av den moderne Delia-serien fra Brafab, som er kjent for sin robusthet og stil. Laget for å tåle all slags vær, er disse stablebare stolene perfekte for utendørs bruk, enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong.

Solid og Varig Konstruksjon

Dette møbelet er konstruert med solid lakkert aluminium, noe som sikrer at det holder seg godt over tid, selv under de tøffeste værforholdene. Denne holdbarheten gjør Brafab Delia Stablestol til et utmerket valg for de som ønsker utemøbler som varer.

Stilige Detaljer og Utmerket Sittekomfort

Med sitt moderne formspråk og pene detaljer på ben og rammeverk, er Brafab Delia Stablestol et blikkfang i ethvert utendørsområde. I tillegg til dens estetiske appell, tilbyr denne stolen også utmerket sittekomfort, noe som gjør den ideell for lange, avslappende dager utendørs.

Stabelbarhet for Plassbesparende Oppbevaring

Brafab Delia Stablestol kan stables, noe som gjør det enkelt å spare plass ved oppbevaring. Dette er spesielt nyttig i mindre utendørsområder eller når stolene skal lagres for sesongen.

Kompletterende Delia-serien Produkter

For en enhetlig og stilig utendørssetting, kan Brafab Delia Stablestol kombineres med andre produkter fra Delia-serien. Serien inkluderer en byggbar, modulbasert sofa, flere stoler, bord, solseng, fotpall og en 3-seter både med puter og med divandel. Divandelen kan plasseres på valgfri side takket være vendbare puter.

Sikre deg din Brafab Delia Stablestol i dag

Ikke gå glipp av sjansen til å forvandle ditt utendørsområde med Brafab Delia Stablestol. Med dens robuste konstruksjon, stilige design og utmerket sittekomfort, er dette det perfekte tilskuddet til ditt utemiljø. Sikre deg din Brafab Delia Stablestol i dag!

Varenummer: BF10705304219

Mål

Farge
Rød
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Rød
Antall seter
1

Produktmål

Bredde
55
cm
Dybde
55
cm
Høyde
80
cm
Sittehøyde
43
cm
Høyde armlene
63
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
3,96
kg
Totalvolum
0,46968
Kolli 1 - Høyde
103
cm
Kolli 1 - Lengde
57
cm
Kolli 1 - Volum
0,46968
Kolli 1 - Vekt
3,96
kg
Kolli 1 - Bredde
80
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien