Brafab

Brafab Weldon Hagestol

Opplev Komfort og Stil med Weldon Hagestol fra Brafab! Weldon Hagestol fra Brafab er det perfekte valget for deg som ønsker å nyte komforten og skj...
Les mer
  • Elegant design
  • Perfekt for avslapning
  • Holdbarhet i nordisk klima

Opplev Komfort og Stil med Weldon Hagestol fra Brafab!

Weldon Hagestol fra Brafab er det perfekte valget for deg som ønsker å nyte komforten og skjønnheten i utemøbler. Med sin unike design og funksjonalitet vil denne hagestolen forvandle uteplassen din til et elegant tilfluktssted.

Med Weldon Hagestol er sitteopplevelsen virkelig spesiell. De tværgående linjene i armstøttene gir en stilig ramme rundt sitteplassen, og ryggstølets vinkel er perfekt for avslapning. Enten du vil nyte en bok i solen eller slappe av etter en lang dag, gir denne hagestolen deg den ultimate komforten.

Weldon-serien skiller seg ut med sin tiltalende design og matte finish. Uansett om du foretrekker en moderne stil eller en mer klassisk estetikk, vil Weldon Hagestol være et flott tilskudd til enhver uteplass. Den er tilgjengelig i tre farger: hvit, khaki og svart, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil.

I tillegg til å være estetisk tiltalende, er Weldon Hagestol også praktisk og holdbar. Den er utstyrt med allværsputer, noe som gjør den perfekt egnet for det nordiske klimaet. Uansett om det er sol, regn eller vind, kan du være trygg på at denne hagestolen vil stå imot alle værforhold og beholde sin komfort og skjønnhet i lang tid.

Invester i Weldon Hagestol fra Brafab og skap et utendørsområde som kombinerer stil og funksjonalitet. Ta en titt på vårt utvalg og opplev den ultimate komforten med Weldon-serien i dag!

Varenummer: BF10705220069

Mål

Farge
Khaki
Materiale
Aluminium

Produktmål

Bredde
78
cm
Dybde
82
cm
Høyde
80
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
12
kg
Totalvolum
0,416976
Kolli 1 - Høyde
68
cm
Kolli 1 - Lengde
84
cm
Kolli 1 - Volum
0,416976
Kolli 1 - Vekt
12
kg
Kolli 1 - Bredde
73
cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter