Brafab

Brafab Lerberget Hagestol

Lerberget Hagestol fra Brafab: Eleganse og komfort for ditt uterom! Lerberget Hagestol fra Brafab, en del av en premium serie som definerer ny standar...
Les mer
  • Premium serie
  • Materialer av høyeste kvalitet
  • Ekstra komfortable puter

Lerberget Hagestol fra Brafab: Eleganse og komfort for ditt uterom!

Lerberget Hagestol fra Brafab, en del av en premium serie som definerer ny standard for utemøbler. Denne hagestolen er en symfoni av moderne design, utsøkte detaljer, og materialer av høyeste kvalitet, designet for å tilby en usammenlignbar sitteopplevelse i ditt uterom.

Utsøkt håndverk og materialvalg

Lerberget Hagestol er skapt med en visjon om perfeksjon, hvor hver detalj vitner om nøye utvalgte materialer og håndverk av høy klasse. Med sin ramme i rustfritt stål, tilgjengelig i to sobre nyanser, kombinerer denne hagestolen holdbarhet med et estetisk uttrykk som komplementerer ethvert uterom.

Komfort i fokus

Med ekstra komfortable puter støttet av brede dekorative ribber, tilbyr Lerberget Hagestol en sittekomfort som overgår det vanlige. Enten du kombinerer den med en matchende sofa for en helhetlig sofagruppe eller bruker den som et solostykke, garanterer denne hagestolen avslapning og velvære.

Designet for å vare

Den gjennomtenkte designen og de kvalitetsrike materialene sikrer at Lerberget Hagestol ikke bare er en fryd for øyet, men også en langvarig investering. Den rustfrie stålrammen og værbestandige putene står imot elementene, og sikrer at stolen beholder sitt utseende og komfort år etter år.

En hagestol som utstråler kvalitet

Lerberget Hagestol er mer enn bare en hagestol; den er et statement av kvalitet og design. Med sine vakre detaljer i armlenene og det moderne, men tidløse designet, vil denne hagestolen være et blikkfang og et favorittsted for avslapning i enhver uteplass.

Varenummer: BF10502521184

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Stål
Antall ben
4
Materiale ben
Stål
Benfarge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
83
cm
Dybde
96
cm
Høyde
82
cm
Sittehøyde
42
cm
Høyde armlene
53
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
30,5
kg
Totalvolum
0,592282
Kolli 1 - Høyde
71
cm
Kolli 1 - Lengde
97
cm
Kolli 1 - Volum
0,592282
Kolli 1 - Vekt
30,5
kg
Kolli 1 - Bredde
86
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter