Brafab

Brafab Canberra Hagebenk

Canberra Hagebenk fra Brafab: En tidløs klassiker for din hage! Canberra Hagebenk fra Brafab er et ypperlig valg for deg som ønsker å tilføre elega...
Les mer
  • Perfekt for avslappende utendørs øyeblikk
  • Passer perfekt både i hager og på terrasser
  • Laget av holdbart heltre teak

Canberra Hagebenk fra Brafab: En tidløs klassiker for din hage!

Canberra Hagebenk fra Brafab er et ypperlig valg for deg som ønsker å tilføre eleganse og komfort til din hage eller gårdsplass. Denne koselige hagebenken er laget av heltre teak, kjent for sin holdbarhet og skjønnhet. Med fine linjer og lameller i både rygg og sete, tilbyr Canberra en blanding av klassisk design og moderne komfort.

Perfekt for avslappende øyeblikk utendørs

Canberra Hagebenk er designet for å gi maksimal komfort og stil. Den er ideell for de stille stundene i hagen, enten du nyter en bok, ser på solnedgangen, eller samler familie og venner. Med sin komfortable sittehøyde og romslige mål, er denne benken perfekt for avslappende øyeblikk utendørs.

Robust konstruksjon og lett vedlikehold

Laget av heltre teak, er Canberra Hagebenk både robust og holdbar. Teak er kjent for sin evne til å motstå vær og vind, og med riktig vedlikehold vil denne benken være en del av din hage i mange år. Den enkle designen gjør også vedlikeholdet til en lek – en rask vask med mildt såpevann holder benken ser ny og innbydende ut.

Tidløs design som komplementerer ethvert uterom

Den tidløse stilen til Canberra Hagebenk sikrer at den vil komplementere enhver hage eller uteplass, uansett stil eller innredning. Den klassiske looken av teak treverk sammen med det fine linjespillet gir benken et unikt preg, noe som gjør den til et blikkfang i ethvert uterom.

Et praktisk og stilfull tillegg til din hage

Uansett om du plasserer den som et sentralt punkt i hagen, på terrassen, eller i et koselig hjørne, tilbyr Canberra Hagebenk en kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. Den er både et praktisk sittemøbel og et vakkert tilskudd til ditt uterom.

Varenummer: BF10704858212

Mål

Farge
Teak
Materiale
Teak
Materiale ben
Teak
Benfarge
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
140
cm
Dybde
65
cm
Høyde
87
cm
Sittehøyde
44
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
16
kg
Totalvolum
0,147
Kolli 1 - Høyde
14
cm
Kolli 1 - Lengde
140
cm
Kolli 1 - Volum
0,147
Kolli 1 - Vekt
16
kg
Kolli 1 - Bredde
75
cm

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter