Brafab

Brafab Midway Fotskammel

Midway Fotskammel fra Brafab – Det perfekte tilbehøret til ditt uterom! Midway fotskammel fra Brafab er et essensielt tilbehør for alle som verdsetter...
Les mer
  • Håndflettet i twistet konstrotting
  • Solid aluminiumsramme
  • Værbestandige og slitesterke materialer

Midway Fotskammel fra Brafab – Det perfekte tilbehøret til ditt uterom!

Midway fotskammel fra Brafab er et essensielt tilbehør for alle som verdsetter komfort og stil i sine uterom. Med sitt moderne og myke design, tilbyr denne fotskammelen en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk.

Designet for komfort og holdbarhet

Designet med en bredde på 67 cm, dybde på 54 cm og en høyde på 35 cm, kombinerer Midway fotskammelen perfekt med andre møbler i serien for å skape en helhetlig sittegruppe. Fargevalget i beige eller natur gjør at den passer sømløst inn i en rekke uteromsmiljøer.

Kvalitetsmaterialer for utendørs bruk

Med en ramme av solid aluminium og håndflettet konstrotting, tåler denne fotskammelen elementene, noe som sikrer lang levetid og lite vedlikehold. Olefintrekket på putene er både behagelig og slitesterkt, ideelt for bruk utendørs.

En allsidig tilføyelse til dine utemøbler

Uansett om du bruker den som en forlengelse for beina eller som ekstra sitteplass, tilbyr Midway fotskammelen fleksibilitet og komfort. Den kan også fungerer som et praktisk sidebord for dine utendørs sammenkomster.

Del av en større serie

Midway serien omfatter matstoler, loungestoler, sofaer og benker, alle designet med samme omtanke og kvalitet. Dette gir deg muligheten til å skape et koordinert og innbydende uterom som oppfyller alle dine behov for komfort og stil.

Varenummer: BF10707751363

Mål

Farge
Natur
Materiale
Kunstrotting
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Olefin
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
67
cm
Dybde
54
cm
Høyde
35
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
4
kg
Totalvolum
0,07

Lignende produkter

I denne serien