Brafab

Brafab Belfort Fotskammel

Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. De...
Les mer
  • Del av en større serie
  • Velg mellom sort eller hvit
  • Solid konstruksjon
Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. Der det følger med puter er disse i lysegrå polyester. Det finnes flere deler i Belfort serien som kan bestilles. Stoler, bord, en byggbar hjørnesofa, krakk, lykt, serveringsvogn, solseng, regulerbar 2-seter og stol er blant hovedkolleksjonen. Felles for hele serien er at det er satt fokus på solid kvalitet og høy sittekomfort.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Sete og rygg er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester. Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10702400096

Mål

Farge
Hvit
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
58 cm
Dybde
46 cm
Høyde
43 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
5,5 kg
Totalvolum
0,1258425 m³
Kolli 1 - Høyde
45 cm
Kolli 1 - Lengde
59,5 cm
Kolli 1 - Volum
0,1258425 m³
Kolli 1 - Vekt
5,5 kg
Kolli 1 - Bredde
47 cm

Vedlikeholdsprodukter