Brafab

Brafab Andy Fotskammel

Andy Fotskammel fra Brafab – Kombinerer komfort og praktisk design! Andy Fotskammel fra Brafab er den perfekte tilføyelsen til din utendørskomfort. De...
Les mer
  • Passer perfekt til Andy Spisestol fra Brafab
  • Faldbar for enkel lagring og transport
  • Pulverlakkert aluminium og textilene-stoff

Andy Fotskammel fra Brafab – Kombinerer komfort og praktisk design!

Andy Fotskammel fra Brafab er den perfekte tilføyelsen til din utendørskomfort. Denne stilige fotskammelen er ideell for å strekke ut og slappe av i hagen, på terrassen eller balkongen. Andy-serien er kjent for sin holdbarhet og tidløse design, og denne fotskammelen er intet unntak.

Enkel og elegant

Med sitt enkle og elegante uttrykk er Andy Fotskammel en naturlig forlengelse av hagestolene dine. Den er laget av høykvalitetsmaterialer, inkludert en pulverlakkert aluminiumsramme og Textilene-stoff, og er designet for å tåle varierte værforhold uten å miste sin estetiske appell.

Praktisk og portabel

Fotskammelen er både lett og faldbar, noe som gjør den praktisk å flytte og oppbevare. Uansett om du trenger ekstra sitteplasser eller ønsker å legge beina høyt, er Andy Fotskammel et fleksibelt valg for alle uterom.

Maksimal komfort

Textilene-stoffet på setet gir en overraskende mykhet, selv uten ekstra puter, og bidrar til en komfortabel opplevelse hver gang du bruker den. Stoffet er også enkelt å vedlikeholde og rengjøre, noe som sikrer at din fotskammel ser ny og innbydende ut.

Designet for varighet

Andy Fotskammel fra Brafab er laget for å vare. Med fokus på kvalitet og funksjonalitet, kan du stole på at denne fotskammelen vil være en del av din hageinnredning i årene som kommer.

Varenummer: BF10701020035

Mål

Farge
Khaki
Materiale
Aluminium, Textilene
Stofftype
Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Khaki
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
46
cm
Dybde
40
cm
Høyde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
3
kg
Totalvolum
0,084609
Kolli 1 - Høyde
21
cm
Kolli 1 - Lengde
79
cm
Kolli 1 - Volum
0,084609
Kolli 1 - Vekt
3
kg
Kolli 1 - Bredde
51
cm

Lignende produkter

I denne serien