Brafab

Brafab Wilkie Klappstol

Wilkie Klappstol fra Brafab – Fleksibilitet møter stil! Wilkie Klappstol fra Brafab er det perfekte valget for deg som verdsetter både design og funk...
Les mer
  • Fleksibel og sammenleggbar design
  • Vedlikeholdsfri og brukervennlig
  • Tidsriktig og fargerik estetikk

Wilkie Klappstol fra Brafab – Fleksibilitet møter stil!

Wilkie Klappstol fra Brafab er det perfekte valget for deg som verdsetter både design og funksjonalitet. Denne sammenleggbare stolen representerer en kombinasjon av moderne estetikk og praktisk design som passer inn i alle uterom og balkonger.

Praktisk design for enhver anledning

Med sin pulverlakkerte aluminiumsramme tilbyr Wilkie Klappstol en robust og værbestandig løsning som er lett å folde sammen og oppbevare. Enten det er en spontan grillfest eller ekstra sitteplasser til en stor familiemiddag, er Wilkie stolen enkel å sette opp og ta ned.

Stil som varer

Wilkie-serien kommer i en rekke farger som gir et lekent og oppdatert uttrykk til ditt utendørsområde. Den tidløse designen sørger for at stolene ikke bare er praktiske, men også en stilfull tilføyelse til hagen eller terrassen.

Vedlikeholdsfri og slitesterk

Wilkie Klappstol er laget for å kreve minimalt med vedlikehold. Aluminiumsrammen kan enkelt rengjøres med mild såpe og vann, og dens slitesterke materiale sikrer at stolen ser ny ut år etter år.

Optimal komfort og brukervennlighet

Stolen er ikke bare lett å håndtere; den tilbyr også overraskende god sittekomfort. Kombiner med puter for ekstra mykhet, eller bruk som den er for en kjølig og behagelig sitteplass på varme sommerdager.

Varenummer: BF10703001119

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
48
cm
Dybde
58
cm
Høyde
84
cm
Sittehøyde
43
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
6
kg
Totalvolum
0,0618
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Lengde
103
cm
Kolli 1 - Volum
0,0618
Kolli 1 - Vekt
6
kg
Kolli 1 - Bredde
50
cm

Lignende produkter

I denne serien