Brafab

Brafab Vence Utesofa

Vence er en myk og omsluttende utesofa for bruk utendørs med formet ryggpute for best mulig komfort og ramme i pulverlakkert aluminium. De modulbaser...
Les mer
  • Rene linjer og gjennomført design
  • God sittekomfort med formsydde puter
  • Kombiner og lag ditt eget oppsett

Vence er en myk og omsluttende utesofa for bruk utendørs med formet ryggpute for best mulig komfort og ramme i pulverlakkert aluminium.

De modulbaserte delen som utgjør Vence-serien er en 2-seter, en 3-seter samt to 2-setere med åpent hjørne på enten høyre eller venstre side. Putene er trukket i formsydd polyester og passer godt til linjene formgiveren ønsket å fremheve. Delene er enkle å flytte, samt kombinere til ditt perfekte oppsett.

Design og komfort i en harmonisk kombinasjon der komplette og rene linjer i forseggjort design møter stilig komfort med detaljer som tåler dagens lys. Vence er vakker fra alle kanter med deler i harmoniske proporsjoner og kan med fordel plasseres midt i rommet, nesten som en divan.

Vedlikehold: Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.

Varenummer: BF10501038079

Mål

Farge
Hvit/Grå Puter
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
167 cm
Dybde
75 cm
Høyde
85 cm
Sittehøyde
43 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
17 kg
Totalvolum
0,68107 m³
Kolli 1 - Høyde
52 cm
Kolli 1 - Lengde
169 cm
Kolli 1 - Volum
0,68107 m³
Kolli 1 - Vekt
17 kg
Kolli 1 - Bredde
77,5 cm

Vedlikeholdsprodukter