Brafab

Brafab Lerberget Utesofa

Lerberget Utesofa fra Brafab: Eksklusiv komfort møter moderne design! Lerberget Utesofa fra Brafab, en premium serie som representerer det ypperste in...
Les mer
  • Premium serie
  • Materialer av høyeste kvalitet
  • Ekstra komfortable puter

Lerberget Utesofa fra Brafab: Eksklusiv komfort møter moderne design!

Lerberget Utesofa fra Brafab, en premium serie som representerer det ypperste innen utendørsmøbler. Denne utesofaen er en feiring av kvalitet, komfort og stil, designet for å skape et luksuriøst og innbydende uterom. Med sin nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet og ekstra komfortable puter, setter Lerberget standarden for hva en utendørs sittegruppe kan tilby.

Utsøkt design og materialvalg

Lerberget Utesofa er resultatet av en søken etter perfeksjon, hvor hver detalj er gjennomtenkt for å skape en harmonisk balanse mellom estetikk og funksjonalitet. Rammen i rustfritt stål, tilgjengelig i to sobre nyanser, tilbyr både holdbarhet og en sofistikert ramme for de brede dekorative ribbene som støtter de ekstra komfortable putene.

Skap din egen oase

Enten den står alene som et statement-stykke eller kombineres med matchende hagestoler for en fullstendig sofagruppe, gir Lerberget Utesofa deg muligheten til å skape et favorittsted i hagen. Dette er møblene for deg som ønsker å tilbringe lange, late dager utendørs i total komfort og luksus.

Varig skjønnhet og komfort

Med Lerberget Utesofa fra Brafab, er du garantert et møbel som tåler tidens prøve. Den rustfrie stålrammen sikrer lang levetid, mens de ekstra komfortable putene inviterer til avslapning og nytelse, sesong etter sesong. Dette er investeringen som løfter ditt utendørsområde til nye høyder av både komfort og stil.

Detaljene som teller

Det er de små detaljene som gjør Lerberget Utesofa spesiell. Fra de vakre detaljene i armlenene til de brede, dekorative ribbene under putene – hver eneste komponent bidrar til en følelse av eksklusivitet og velvære. Lerberget er mer enn en sofagruppe; det er en livsstil.

Varenummer: BF10502621185

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Stål
Antall ben
4
Materiale ben
Stål
Benfarge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
193
cm
Dybde
98
cm
Høyde
80
cm
Sittehøyde
42
cm
Høyde armlene
53
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
60,2
kg
Totalvolum
1,19067
Kolli 1 - Høyde
71
cm
Kolli 1 - Lengde
195
cm
Kolli 1 - Volum
1,19067
Kolli 1 - Vekt
60,2
kg
Kolli 1 - Bredde
86
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter