Brafab

Brafab Aster Utesofa

Dyp, myk og elegant er denne utesofaen fra Brafab. Høye armlener og en ekstra pute gir den omsluttende følelsen som gjør Aster utesofa til et favoritt...
Les mer
  • Tidløs eleganse
  • Håndflettet kunstrotting
  • Høye armlener

Dyp, myk og elegant er denne utesofaen fra Brafab. Høye armlener og en ekstra pute gir den omsluttende følelsen som gjør Aster utesofa til et favorittsted uansett hvor den er plassert denne sommeren. Står godt alene eller matches med Aster hagestol.

Takket være den sjenerøse dybden til denne smakfulle 3-seters sofaen kan du sitte komfortabelt ute hele sommerdagen. Et solid sete i håndflettet kunstrotting og et smakfullt stoff i en beige nyanse som du kan matche med mange andre farger. Om du bruker de ekstra putene som armlener, bak ryggen eller under hodet når du strekker deg ut med en bok er opp til deg. Uansett vil de bidra med ekstra komfort til et allerede behagelig øyeblikk.

Aster er en gruppe utemøbler i håndflettet kunstrotting som gir et naturlig og klassisk preg. Takket være solide materialer og fokus på komfort og funksjon, har du her en serie utemøbler som passer til alle verandaer, uteplasser og hager.

Varenummer: BF10502702189

Mål

Farge
Beige
Materiale
Kunstrotting, Aluminium
Materiale ben
Kunstrotting, Aluminium
Benfarge
Beige

Produktmål

Bredde
194 cm
Dybde
93 cm
Høyde
84 cm
Sittehøyde
41 cm
Høyde armlene
69 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
26,3 kg
Totalvolum
1,341704 m³
Kolli 1 - Høyde
76 cm
Kolli 1 - Lengde
194 cm
Kolli 1 - Volum
1,341704 m³
Kolli 1 - Vekt
26,3 kg
Kolli 1 - Bredde
91 cm

Vedlikeholdsprodukter