Brafab

Brafab Lyra Sofagruppe

Lyra Sofagruppe fra Brafab: En fusion av komfort og stil for ditt uterom! Med Lyra Sofagruppe fra Brafab, er tiden inne for å transformere ditt ute...
Les mer
  • Komplett med 2-seter og 2 stoler
  • Solid konstruksjon
  • Tykke puter for god sittekomfort

Lyra Sofagruppe fra Brafab: En fusion av komfort og stil for ditt uterom!

Med Lyra Sofagruppe fra Brafab, er tiden inne for å transformere ditt uterom til et estetisk tiltalende og komfortabelt tilfluktssted. Denne sofagruppen, bestående av en 2,5-seter sofa og to stoler, representerer det ypperste innen minimalistisk design og komfort. Perfekt for de som verdsetter både stil og behagelige sittemøbler i sitt utendørs miljø.

Minimalistisk design og luksuriøs komfort

Lyra-serien er kjennetegnet ved sin minimalistiske design og generøse puter som inviterer til avslapning. Sete og rygg er behagelig trukket i textilene, et materiale kjent for sin ekstra mykhet og komfort. Rammen i sortlakkert stål, kombinert med armlener trukket med kunstrotting, tilfører en elegant og moderne touch.

Kvalitetsmaterialer for langvarig bruk

Putene i Lyra Sofagruppe er tykkere enn standard, trukket i værbestandig Olefin stoff. Olefinfiberens egenskaper som styrke, fargefasthet, og motstand mot flekker, mugg, slitasje og sollys, gjør denne gruppen ideell for alle typer værforhold. I tillegg er stoffet behandlet med et vannavvisende belegg for enda større holdbarhet.

Enkel vedlikehold for langvarig skjønnhet

Vedlikehold av Lyra Sofagruppe er enkelt og effektivt. Vi anbefaler regelmessig impregnering av stoffet for å opprettholde dets kvalitet og utseende. For daglig rengjøring, bruk mildt såpevann. For ekstra beskyttelse under oppbevaring, kan et separat møbeltrekk anskaffes, som sikrer at møblene dine ser nye ut år etter år.

Skap et uforglemmelig uterom med Lyra fra Brafab

Uansett om du ønsker å nyte solrike dager eller lunefulle kvelder utendørs, gir Lyra Sofagruppe den perfekte balansen mellom funksjonalitet og estetikk. Invester i Lyra Sofagruppe fra Brafab for å skape et stilfullt, behagelig og varig uterom.

Varenummer: PP10555

Mål

Farge
Sort Med Sorte Puter
Materiale
Stål
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Olefin
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
193
cm
Dybde
99
cm
Høyde
78
cm
Sittehøyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
3
Antall kolli
Totalvekt
93
kg
Totalvolum
2,187752
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Lengde
98
cm
Kolli 1 - Volum
0,485884
Kolli 1 - Vekt
23
kg
Kolli 1 - Bredde
74
cm
Kolli 2 - Høyde
67
cm
Kolli 2 - Lengde
98
cm
Kolli 2 - Volum
0,485884
Kolli 2 - Vekt
23
kg
Kolli 2 - Bredde
74
cm
Kolli 3 - Høyde
66
cm
Kolli 3 - Lengde
188
cm
Kolli 3 - Volum
1,215984
Kolli 3 - Vekt
47
kg
Kolli 3 - Bredde
98
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter