Brafab

Brafab Villac Sittemoduler

Villac Sittemoduler fra Brafab: Fleksibilitet og kvalitet for utendørs bruk! Villac Sittemoduler fra Brafab er designet for utendørs bruk, og represe...
Les mer
  • Mange møbleringsmuligheter
  • Fleksible løsninger
  • God sittekomfort

Villac Sittemoduler fra Brafab: Fleksibilitet og kvalitet for utendørs bruk!

Villac Sittemoduler fra Brafab er designet for utendørs bruk, og representerer en av markedets mest fleksible modulsofaer. Disse modulene lar deg bygge nesten uendelige kombinasjoner med bare noen få deler, noe som gir en virkelig skreddersydd løsning som kan tilpasses til dine spesifikke behov.

Bygg din egen kombinasjon

Grunnmodulene består av en 2-seter og en 1-seter sittedel med ben. Videre kan du bygge på med armlener, rygg og ryggputer for å skape et personlig og behagelig oppsett. Denne unike fleksibiliteten gjør det enkelt å forandre utseendet på gruppen fra år til år, eller selv omforme en middels stor hjørnegruppe til to loungesenger i en fei.

Materialer av høy kvalitet

Villac Sittemoduler er laget av pulverlakkert aluminium, og setene er trukket i Textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester, noe som sikrer langvarig bruk uansett værforhold.

Enkelt vedlikehold og oppbevaring

Vi anbefaler at du impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette i løpet av sesongen. Resten av gruppen kan enkelt rengjøres med mildt såpevann. For å beskytte møblene når de ikke er i bruk, anbefales det å oppbevare dem under et møbeltrekk, som kan kjøpes separat.

Kombiner med andre bord

Villac sittemoduler kan lett kombineres med flere typer bord for å skape et komplett utendørs oppsett. Med vår brede sortiment av bord, kan du finne det perfekte match for din Villac sittemodul.

Varenummer: BF10501950150

Mål

Farge
Hvit/Grå Pute
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
75 cm
Dybde
75 cm
Høyde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
10 kg
Totalvolum
0,11858 m³
Kolli 1 - Høyde
77 cm
Kolli 1 - Lengde
77 cm
Kolli 1 - Volum
0,11858 m³
Kolli 1 - Vekt
10 kg
Kolli 1 - Bredde
20 cm

Vedlikeholdsprodukter