Brafab

Brafab Belfort 4 Seter

Her ser du en modul i vår fleksible byggbare hagesofa. Modulen består av 4-seter som er to-delt. Det vil si at du får to 2-seter med et armlene på hve...
Les mer
  • Del av en større serie
  • Velg mellom sort eller hvit
  • Solid konstruksjon
Her ser du en modul i vår fleksible byggbare hagesofa. Modulen består av 4-seter som er to-delt. Det vil si at du får to 2-seter med et armlene på hver sin side. Disse kan settes sammen slik at det blir en 4-seter. Ønsker du å bygge en hjørnesofa er det mulig å kjøpe til en hjørnemodul, og ønsker du sofaen større kan du kjøpe til en midtdel som plasseres mellom modulene.

Belfort er del av en moderne kolleksjon som består av mange forskjellige deler. Her velger man først mellom sort eller hvitlakkert aluminiumsramme. Der det følger med puter er disse i lysegrå polyester. Det finnes flere deler i Belfort serien som kan bestilles. Stoler, bord, en byggbar hjørnesofa, krakk, lykt, serveringsvogn, solseng, regulerbar 2-seter og stol er blant hovedkolleksjonen. Felles for hele serien er at det er satt fokus på solid kvalitet og høy sittekomfort.

Sittedelene er laget i aluminium som er pulverlakkert. Sete og rygg er trukket i textilene. Dette stoffet gjør sofaen mykere og mer behagelig å sitte i. Putene er vendbare og er trukket i værbestandig polyester. Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen. Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10501301102

Mål

Farge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
144 cm
Dybde
88 cm
Høyde
76 cm
Sittehøyde
41 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
44,5 kg
Totalvolum
1,327872 m³
Kolli 1 - Høyde
78 cm
Kolli 1 - Lengde
152 cm
Kolli 1 - Volum
1,327872 m³
Kolli 1 - Vekt
44,5 kg
Kolli 1 - Bredde
112 cm

Vedlikeholdsprodukter