Brafab

Brafab Olbia Hammocktak

Oppgrader din hammock med Olbia Hammocktak fra Brafab! Gi din utendørs hvilekrok et løft med Olbia Hammocktak fra Brafab. Dette standard hammocktaket,...
Les mer
  • Gir effektiv skygge mot solen
  • Beskytter hammockens puter
  • Passer til de fleste hammocker

Oppgrader din hammock med Olbia Hammocktak fra Brafab!

Gi din utendørs hvilekrok et løft med Olbia Hammocktak fra Brafab. Dette standard hammocktaket, designet for å passe til de fleste hammocker, tilbyr både funksjonalitet og holdbarhet. Enten du nyter en bok i skyggen eller beskytter din hammock mot elementene, er Olbia Hammocktak det perfekte tilbehøret for å forlenge levetiden og bruken av din hammock.

Effektiv beskyttelse og komfort

Olbia Hammocktak er ikke bare et praktisk tillegg; det gir også viktig beskyttelse mot solen, slik at du kan nyte utendørs avslapning uten bekymringer. Videre bidrar det til å beskytte putene i hammocken din mot vær og vind, sikrer at de forblir friske og innbydende.

Vedlikehold og holdbarhet

Skapt med tanke på brukervennlighet og langvarig holdbarhet, er Olbia Hammocktak laget av høykvalitets polyester. Dette materialet er valgt for sin motstandsdyktighet mot slitasje og enkelhet i vedlikehold. For optimal beskyttelse og forlengelse av levetiden, anbefales regelmessig impregnering og bruk av hammockskydd. Taket bør også fjernes under kraftig vind eller uvær for å forhindre skade.

Enkel oppdatering fordin hammock

Med Olbia Hammocktak fra Brafab er det enkelt å oppdatere din utendørs avslapningsplass. Taket er designet for å være enkelt å installere på de fleste hammocker, og gir en umiddelbar oppgradering både i funksjonalitet og stil. Enten du ønsker å fornye din eksisterende hammock eller sikre lengre levetid for en ny investering, er Olbia Hammocktaket et utmerket valg.

Varenummer: BF10901701122

Mål

Farge
Sort
Stofftype
Polyester
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
130
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1
kg
Totalvolum
3,6E-05
Kolli 1 - Høyde
4
cm
Kolli 1 - Lengde
3
cm
Kolli 1 - Volum
3,6E-05
Kolli 1 - Vekt
1
kg
Kolli 1 - Bredde
3
cm

Vedlikeholdsprodukter