Brafab

Brafab Leone Modulsofa

Leone - det moderne og fleksible modulsofasystemet for utendørsbruk! Vi har satt sammen et stort utvalg ferdige oppsett av vårt populære modulsystem ...
Les mer
  • Fleksibelt modulsystem
  • Tidsriktig og moderne design
  • Solid kontruksjon

Leone - det moderne og fleksible modulsofasystemet for utendørsbruk!

Vi har satt sammen et stort utvalg ferdige oppsett av vårt populære modulsystem Leone fra Brafab. Med sin lette aluminiumsramme som ikke ruster, er Leone den perfekte hagegruppen for deg som ønsker både stil og funksjonalitet. Modulsystemet består av kun to moduler - hjørnemodul og midtmodul - som du kan sette sammen på utallige måter for å skape din egen drømmehagegruppe. Velg mellom sort eller hvit mattlakkert aluminiumsramme og polyesterputer i grå farge.

Fleksibilitet og enkelhet

Leone er enkel å flytte på, og du kan derfor enkelt omarrangere hagegruppen etter dine behov. ønsker du å utvide hagegruppen senere, kan du for eksempel kjøpe en ekstra midtdel for å gjøre hjørnesofaen større.

Vedlikehold

Vedlikehold er enkelt - bruk mildt såpevann for å rengjøre aluminiumsrammen og impregner putene før bruk for å holde dem i god stand. Møbeltrekk kan kjøpes separat for ekstra beskyttelse.

Frihet til å skape din ideelle utendørs sittegruppe

Leone gir deg frihet til å skape den ideelle utendørs sittegruppen for din livsstil, og modulene kan enkelt flyttes rundt og utvides etter behov. Opplev fleksibilitet og moderne design med Leone modulsofasystem fra Brafab.

Varenummer: PP1050030100

Mål

Farge
Sort
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Antall seter
2
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
148 cm
Dybde
74 cm
Høyde
77 cm
Sittehøyde
42 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
24 kg
Totalvolum
0,4416 m³
Kolli 1 - Høyde
69 cm
Kolli 1 - Lengde
80 cm
Kolli 1 - Volum
0,4416 m³
Kolli 1 - Vekt
24 kg
Kolli 1 - Bredde
80 cm

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter