Hartman

Hartman Langford Sofabord

Langford Sofabord fra Hartman: En stilfull nyvinning for uteområdet! Langford Sofabord fra Hartman, en innovativ løsning designet for å forvandle din ...
Les mer
  • Solid aluminiumsramme
  • Bordplate i keramisk flis
  • Uttrekkbart samt hev og senk

Langford Sofabord fra Hartman: En stilfull nyvinning for uteområdet!

Langford Sofabord fra Hartman, en innovativ løsning designet for å forvandle din uteplass til et område av komfort og stil. Dette ikke bare et vanlig sofabord; det er en smart og elegant oppgradering som garantert vil imponere. Med sin robuste aluminiumsramme og en bordplate i keramisk flis, representerer Langford sofabordet perfeksjon innen moderne utendørsmøbler.

Robust konstruksjon møter elegant design

Langford Sofabord er konstruert med en solid aluminiumsramme, behandlet med pulverlakk for maksimal holdbarhet og motstand mot elementene. Denne sterke konstruksjonen sikrer at bordet ikke bare tåler vær og vind, men også varer i årevis. Bordets overflate i keramisk flis tilfører en touch av eleganse og raffinement, samtidig som den er utrolig enkel å vedlikeholde.

Uttrekkbart med hev og senk funksjon

Det som virkelig setter Langford Sofabord fra Hartman i en klasse for seg, er dets innovative uttrekkbare bordplate med hev og senk funksjon. Denne fleksibiliteten gjør bordet ekstremt praktisk for alle typer bruk; enten du trenger et lavere bord for avslappende kvelder eller et høyere bord for sosiale sammenkomster. Juster høyden og bredden etter dine behov og skap det perfekte samlingspunktet for venner og familie.

Perfekt for alle uteplasser

Med sitt stilige og smarte design passer Langford Sofabord fra Hartman perfekt inn i enhver uteplass. Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, vil dette sofabordet øke både funksjonalitet og estetikk. Det er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere praktisk bruk med visuell appell.

Enkel vedlikehold og langvarig kvalitet

Vedlikeholdet av Langford Sofabord er overraskende enkelt, takket være kvalitetsmaterialene som er brukt i produksjonen. Den keramiske flisen og den pulverlakkerte aluminiumsrammen krever minimal innsats for å holde seg seende ny ut, selv etter år med bruk. Dette bordet er designet for å tåle tidenes prøve, og gir deg en bekymringsfri opplevelse.

Varenummer: OS1080222368

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Keramisk flis
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
143 cm
Bredde
88 cm
Dybde
183 cm
Høyde
51 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
40 kg
Totalvolum
0,3135 m³
Kolli 1 - Høyde
22 cm
Kolli 1 - Lengde
150 cm
Kolli 1 - Volum
0,3135 m³
Kolli 1 - Vekt
40 kg
Kolli 1 - Bredde
95 cm

Lignende produkter