Dover Sofabord

Dover Sofabord – Eleganse og funksjonalitet for ditt uterom! Dover Kaffebordsett er en ideell løsning for den som søker en kombinasjon av moderne d...
Les mer
  • Ideell kombinasjon av et stort og et lite bord
  • Perfekt for balkonger og mindre hageområder
  • Langvarig og værbestandig

Dover Sofabord – Eleganse og funksjonalitet for ditt uterom!

Dover Kaffebordsett er en ideell løsning for den som søker en kombinasjon av moderne design og praktisk funksjonalitet. Dette settet, bestående av to bord i ulike størrelser, tilbyr fleksible løsninger for utendørs lounging og sosialt samvær. Med sitt minimalistiske design og slanke aluminiumsramme, tilfører Dover-bordsettet en industriell og stilfull følelse til ethvert uterom.

Robust byggekvalitet og moderne materialer

Dover Sofabordsett er konstruert med en sterk aluminiumsramme som sikrer lang levetid og stabilitet. Bordplatene er ikke bare estetisk tiltalende, men også designet for å tåle slitasje og krever lite vedlikehold. Tilgjengelig i fargene sort og taupe, gir bordsettet fleksibilitet til å passe inn i ulike designpaletter.

Perfekt kombinasjon av størrelse og design

Det større bordet i settet fungerer som et sentralt punkt for sosiale samlinger, mens det mindre bordet er perfekt for mer intime settinger. Med dimensjonene 85 cm x 85 cm x 52 cm for det større bordet, og 85 cm x 56 cm x 37,5 cm for det mindre, tilbyr Dover Sofabord en balanse mellom størrelse og design som passer perfekt i en rekke uteromsinnstillinger.

Allsidig og plassbesparende

Dette bordsettets allsidighet er en av dets største fordeler. Bordene kan brukes sammen for å skape en større overflate for servering og underholdning, eller separat for å tilby fleksibilitet i sitteområder. Det mindre bordet kan stables under det større for å spare plass, noe som gjør settet ideelt for mindre hageområder eller balkonger.

Enkelt vedlikehold for langvarig bruk

Vedlikehold av Dover Sofabord er enkelt og uproblematisk. Aluminiumsplatene er resistente mot rust og korrosjon og krever kun en fuktig klut for rengjøring. Denne enkle vedlikeholdsrutinen sikrer at bordsettet forblir en attraktiv og funksjonell del av ditt uterom over tid.

Forbedre ditt uterom med Dover Sofabord

Dover Sofabordsett i sort eller taupe tilbyr en praktisk og stilig løsning for de som verdsetter funksjonalitet og stil. Dens robuste konstruksjon og enkle vedlikeholdsbehov gjør dette settet til en verdifull investering for ethvert utendørs område som krever både funksjonelle og attraktive møbler.

Varenummer: BD1080020104

Mål

Farge
Taupe
Materiale
Aluminium
Antall ben
8
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Taupe
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
85
cm
Bredde
85
cm
Høyde
52
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvolum
0,408726
Kolli 1 - Høyde
54
cm
Kolli 1 - Lengde
87
cm
Kolli 1 - Volum
0,408726
Kolli 1 - Bredde
87
cm

Lignende produkter

I denne serien