Brafab

Brafab Samvaro Sofabord

Samvaro Sofabord fra Brafab – En moderne og klassisk tilføyelse til uterommet! Oppdag det elegante og funksjonelle Samvaro sofabordet fra Brafab, e...
Les mer
  • Skaper en trivelig atmosfære i alle utendørs settinger
  • Passer perfekt i både store og små uterom
  • Tilbyr smart oppbevaring under bordplatene

Samvaro Sofabord fra Brafab – En moderne og klassisk tilføyelse til uterommet!

Oppdag det elegante og funksjonelle Samvaro sofabordet fra Brafab, en ny tilføyelse til den populære Samvaro-serien. Dette sofistikerte bordet er mer enn bare et sted å sette ned kaffen; det er et designelement som forvandler hele uterommet. Med sin moderne stil og klassiske preg, passer dette sofaborde i enhver utendørsinnredning.

Unikt design med 3D-trykte glassbordplater

Samvaro Sofabord skiller seg ut med sine unike 3D-trykte bordplate, som gir en fasinerende tekstur og en luksuriøs følelse. Glassets klare overflate og den distinkte teksturen gjør dette bordet til et kunstverk i seg selv.

Praktisk oppbevaringshylle for ekstra plass

Med en smart oppbevaringshylle under bordplaten, tilbyr Samvaro Sofabord praktisk oppbevaringsplass. Dette er ideelt for å holde magasiner, bøker eller dekorative gjenstander, og holder overflaten ryddig og innbydende.

Holdbar og vedlikeholdsfri aluminiumsramme

Sofabordet er bygget med en robust ramme i aluminium, kjent for sin holdbarhet og vedlikeholdsfrihet. Velg mellom rammer i fargene hvit, grå eller beige for å matche din stil og utendørs dekor. Aluminium gir en lett, men solid konstruksjon som tåler elementene med stil.

Fleksible størrelser og former for ethvert uterom

Samvaro-serien tilbyr et utvalg av bordstørrelser og former, slik at du kan finne det perfekte bordet for ditt uterom. Enten du har en stor terrasse eller en koselig balkong, finnes det en Samvaro-modell som passer perfekt.

Skap en trivelig atmosfære med Samvaro

Med sin blanding av firkantede og myke former, skaper Samvaro Sofabord en trivelig og innbydende atmosfære i ditt uterom. Det er detaljene som står i fokus i denne serien, noe som gjør at bordet ikke bare er et møbel, men en del av en større helhet i uteromsdesignet.

Varenummer: BF10805300264

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium, Glass

Produktmål

Lengde
140
cm
Bredde
90
cm
Høyde
65
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
38
kg
Totalvolum
0,18

Lignende produkter

I denne serien