Brafab

Brafab Lyra Sofabord

Lyra er en del av en serie som består av flere deler ment for bruk utendørs. 2,5-seter sofa, stol, sofabord, spisestol og spisebord er det serien best...
Les mer
  • Serie med få deler
  • Solid konstruksjon
  • Herdet glassplate
Lyra er en del av en serie som består av flere deler ment for bruk utendørs. 2,5-seter sofa, stol, sofabord, spisestol og spisebord er det serien består av.. Dette er en minimalistisk designet lounge-serie med generøse puter. Mykhet og sittekomfort er i fokus her. Sete og rygg er trukket i textilene. Textilene gir en ekstra mykhet og komfort i tillegg til putene. Rammen er laget av sortlakkert stål (304). Armlenet er trukket med kunstrotting på toppen. Bordet har herdet glassplate med printet betongmønster.
Putene er tykkere enn i tilsvarende grupper og er trukket i værbestandig Olefin stoff. Olefinfiber er en syntetisk fiber laget av en polyolefin, slik som polypropylen eller polyetylen. Olefins fordeler er dens styrke, fargebestandighet og komfort. Videre er også dens motstand mot flekker, mugg, slitasje og sollys verdsatt. På baksiden av stoffet er det i tillegg et vannavisende belegg.

Vedlikehold: Vi anbefaler at man impregnerer stoffet før bruk og gjentar dette også i sesong. Bruk et mildt såpevann på resten av gruppen.
Oppbevaring under et møbeltrekk som kan kjøpes separat er også anbefalt.
Varenummer: BF10802201127

Mål

Farge
Sort
Antall ben
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
148 cm
Dybde
70 cm
Høyde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
46 kg
Totalvolum
0,957264 m³
Kolli 1 - Høyde
66 cm
Kolli 1 - Lengde
148 cm
Kolli 1 - Volum
0,957264 m³
Kolli 1 - Vekt
46 kg
Kolli 1 - Bredde
98 cm

I denne serien