Brafab

Brafab Hallavara Sofabord

Hallavara sofabord fra Brafab - solid og stilrent til uteplassen! Hallavara sofabord fra Brafab er et solid og stilrent valg til uteplassen. Med en k...
Les mer
  • Rustfritt stål og komposittstein
  • Tidsriktig design
  • Flere valgmuligheter

Hallavara sofabord fra Brafab - solid og stilrent til uteplassen!

Hallavara sofabord fra Brafab er et solid og stilrent valg til uteplassen. Med en kompositt steinplate og stativ i rustfritt stål er dette et bord som vil vare lenge og tåle både sol, regn og vind.

Bordet kommer i to størrelser og tre forskjellige farger, slik at du kan velge den størrelsen og fargen som passer best til din uteplass og din stil.

Perfekt til å kombinere med ulike sofagrupper

Hallavara sofabord er perfekt til å kombinere med ulike sofagrupper, for eksempel Lerberget som du kan se på flere av bildene. Dette gjør det enkelt å skape en moderne og stilren salonggruppe til utemiljøet, med plass til mange.

Med tidsriktig design og de beste materialene skaper Hallavara et moderne salongområde på uteplassen, som passer like godt på den store balkongen som i hagen.

Kjøp ditt Hallavara sofabord i dag

Investeringen i et Hallavara sofabord fra Brafab vil gi deg et solid og stilrent bord som vil vare lenge på uteplassen. Med forskjellige størrelser og farger å velge mellom, kan du finne det bordet som passer best til deg og din uteplass. Kjøp ditt Hallavara sofabord i dag og nyt sommeren i stil!

Varenummer: BF10803221187

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Rustfritt stål, Komposittstein
Materiale ben
Rustfritt stål
Benfarge
Antrasitt
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
66
cm
Bredde
56
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
18,3
kg
Totalvolum
0,057288
Kolli 1 - Høyde
15,5
cm
Kolli 1 - Lengde
66
cm
Kolli 1 - Volum
0,057288
Kolli 1 - Vekt
18,3
kg
Kolli 1 - Bredde
56
cm