Brafab

Brafab Delia Sidebord

Delia Sidebord fra Brafab: Et mesterverk i skandinavisk design! Delia Sidebord fra Brafab er den perfekte representasjonen av skandinavisk design, og ...
Les mer
  • Stapelbart for praktisk oppbevaring
  • Laget av robust aluminium for holdbarhet
  • Fleksibel bruk både innendørs og utendørs

Delia Sidebord fra Brafab: Et mesterverk i skandinavisk design!

Delia Sidebord fra Brafab er den perfekte representasjonen av skandinavisk design, og en nødvendig tilføyelse til ethvert moderne hjem. Med sitt fine formspråk som komplementerer resten av Delia-serien, bringer dette sidebordet både stil og funksjonalitet til ditt uterom eller stue. Dets moderne og stilrene kolleksjon med selvklare linjer, accentuert av kurvade former, er designet for å maksimere både komfort og estetikk.

Designet for fleksibilitet og eleganse

Delia Sidebord er ikke bare en visuell nytelse, men også bemerkelsesverdig praktisk. Bordet er stapblebart, noe som gjør det enkelt å oppbevare og fleksibelt i bruk. Uansett om du trenger et sidebord ved siden av din favorittlounge eller et praktisk bord ved bassengkanten, tilbyr Delia Sidebord den perfekte løsningen.

Robust konstruksjon for langvarig bruk

Bygget med en solid ramme av aluminium, garanterer Delia Sidebord ikke bare letthet i flytting, men også holdbarhet mot elementene. Aluminiumsmaterialet sikrer at bordet kan tåle både sollys og regn, noe som gjør det til et ideelt valg for både innendørs og utendørs bruk. Med målene 45 cm i lengde, 40 cm i bredde, og 39 cm i høyde, er dette sidebordet perfekt for å holde dine drikkevarer, bøker, eller dekorative gjenstander.

Enkel vedlikehold, tidløs stil

Det kreves minimalt med vedlikehold for å holde Delia Sidebordet i topp tilstand, takket være det kvalitetsrike aluminiumsmaterialet. En rask tørk med en fuktig klut er alt som trengs for å fjerne støv eller søl, noe som lar deg bruke mer tid på å nyte ditt elegante møbel.

Skandinavisk eleganse i hver detalj

Delia Sidebord fra Brafab er mer enn bare et møbel; det er et uttrykk for skandinavisk designfilosofi, som verdsetter enkelhet, funksjonalitet og skjønnhet. Dette sidebordet vil ikke bare forbedre utseendet på ditt hjem, men også tilby en praktisk løsning for dine behov.

Varenummer: BF10805120255

Mål

Farge
Khaki
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Khaki

Produktmål

Lengde
45
cm
Bredde
40
cm
Høyde
39
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
4
kg
Totalvolum
0,09

Lignende produkter

I denne serien