Brafab

Brafab Chelles Sofabord

Chelles Sofabord fra Brafab: Eleganse og funksjonalitet for ditt uterom! Introduserer Chelles Sofabord fra Brafab, et mattlakkert sofabord designet...
Les mer
  • Moderne og stilfullt design
  • Praktisk underhylle
  • Robust aluminiumskonstruksjon

Chelles Sofabord fra Brafab: Eleganse og funksjonalitet for ditt uterom!

Introduserer Chelles Sofabord fra Brafab, et mattlakkert sofabord designet for å forvandle enhver utendørs setting. Dette bordet er ikke bare et estetisk tilskudd til din hage, men det tilbyr også praktisk funksjonalitet som gjør utelivet mer behagelig.

Moderne design og fleksible valg

Chelles Sofabord kommer i en rekke farger og størrelser, noe som gjør det enkelt å finne den perfekte matchen for ditt uterom. Enten du har en stor terrasse eller en intim balkong, tilbyr Chelles-serien et bord som passer perfekt inn i ditt unike rom.

Praktiske funksjoner for enkel bruk

Et av de mest fremtredende trekkene ved Chelles Sofabord er den praktiske underhyllen, ideell for oppbevaring av alt fra magasiner til utendørs tilbehør. Dette gir deg ikke bare ekstra lagringsplass, men holder også overflaten ryddig og tiltalende.

Kvalitetsmaterialer og enkel montering

Fremstilt av høykvalitets aluminium, er Chelles Sofabord både robust og lett å vedlikeholde. Den mattlakkerte overflaten gir bordet et sofistikert preg, samtidig som det er lett å rengjøre. Bordet leveres flatpakket og krever enkel montering, noe som gjør det praktisk for transport og oppsett.

Langvarig og lett vedlikehold

Vedlikeholdet av Chelles Sofabord er ukomplisert. En rask vask med mildt såpevann er alt som trengs for å holde bordet ser nytt og tiltalende ut. For å forlenge levetiden, anbefales det å oppbevare bordet under et møbeltrekk når det ikke er i bruk.

Varenummer: BF10800601025

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
143
cm
Bredde
65
cm
Høyde
50
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
23
kg
Totalvolum
0,133

Lignende produkter