Hartman

Portland Sidebord

Portland Sidebord fra Hartman: Fleksibilitet og stil for uteplassen! Portland Sidebord fra Hartman, et innovativt og stilrent tillegg til din utend...
Les mer
  • Del av en serie
  • Trinnløs høyderegulering
  • Nærmest vedlikeholdsfritt

Portland Sidebord fra Hartman: Fleksibilitet og stil for uteplassen!

Portland Sidebord fra Hartman, et innovativt og stilrent tillegg til din utendørs møbelserie. Dette nærmest vedlikeholdsfrie sofabordet, designet med en smart trinnløs høyderegulering, tilbyr enestående fleksibilitet og funksjonalitet for alle dine utendørs behov. Laget i sortlakkert aluminium med en elegant bordplate av keramisk flis, setter Portland Sidebord en ny standard for utendørs komfort og design.

Justerbar høyde for maksimal anvendelighet

Med muligheten til å justere høyden fra 46,5 til 64,5 cm, kan Portland Sidebord enkelt tilpasses ulike situasjoner – enten det er som et lavt sofabord for avslappede ettermiddager eller som et høyere bord for måltider utendørs. Denne funksjonen gjør bordet perfekt for bruk ved siden av din favorittsolseng eller utendørs sittegruppe.

Tidløst design og robuste materialer

Portland Sidebordets moderne design og robuste materialer garanterer at bordet ikke bare ser bra ut, men også tåler tidens prøve. Den sortlakkerte aluminiumsrammen og bordplaten av keramisk flis er både værbestandige og lett å vedlikeholde, og sikrer at bordet forblir et sentralt punkt på uteplassen din i årene som kommer.

Enkel vedlikehold og oppbevaring

Portland Sidebord krever minimalt med vedlikehold for å holde seg i topp tilstand. En rask vask med mildt såpevann er alt som trengs for å rense bordet. For ekstra beskyttelse anbefales det å oppbevare bordet under et møbeltrekk når det ikke er i bruk, noe som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Skap et harmonisk utendørs miljø med Portland Sidebord

Uansett om du komplementerer din eksisterende Portland-serie eller søker et fleksibelt og stilig bord til uteplassen, er Portland Sidebord fra Hartman det ideelle valget. Dets funksjonalitet, holdbarhet og estetiske appell gjør det til en verdifull investering for ethvert utendørs område. Skap et harmonisk og innbydende utemiljø med Portland Sidebord i dag.

Varenummer: OS1080010507

Mål

Farge
Sort Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
60 cm
Bredde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
10 kg
Totalvolum
0,042112 m³
Kolli 1 - Høyde
14 cm
Kolli 1 - Lengde
47 cm
Kolli 1 - Volum
0,042112 m³
Kolli 1 - Vekt
10 kg
Kolli 1 - Bredde
64 cm

I denne serien