Palermo Sofabord

Oppgrader uterommet med Palermo Sofabord! Palermo Sofabord er en banebrytende løsning for ditt uterom som kombinerer stil, funksjonalitet og fleksibil...
Les mer
  • Perfekt både som sofabord og spisebord
  • Trinnløs høyderegulering
  • Nærmest vedlikeholdsfritt
Bordet har Hev- og senkefunksjon

Oppgrader uterommet med Palermo Sofabord!

Palermo Sofabord er en banebrytende løsning for ditt uterom som kombinerer stil, funksjonalitet og fleksibilitet. Dette moderne sofabordet, designet for å forbedre din utendørs opplevelse, er utstyrt med en unik hev- og senkefunksjon. Den trinnløse høydereguleringen lar deg tilpasse bordhøyden etter dine behov, enten du ønsker en avslappende kaffestund eller et måltid under åpen himmel.

Design og funksjonalitet i harmoni

Palermo Sofabord representerer det ypperste innen moderne design og praktisk funksjonalitet. Bordet er en del av en større serie, noe som betyr at det enkelt kan kombineres med andre møbler som stoler, 3-setere, 2-setere eller enkelstoler for å skape en harmonisk og innbydende hagegruppe. Dets kompatibilitet med Sardinia hjørnegruppe utvider også mulighetene for å skape det perfekte utendørs oppholdsrommet.

Vedlikeholdsfritt og langvarig

En av de største fordelene med Palermo Sofabord er dets vedlikeholdsfrie natur. Laget med kvalitetsmaterialer som tåler vær og vind, krever bordet minimalt med vedlikehold. En enkel rengjøring med mildt såpevann er alt som trengs for å holde bordet ditt ser nytt og innbydende ut år etter år.

Skap fleksible uteplasser med hev- og senkefunksjon

Med Palermo Sofabordets innovative hev- og senkefunksjon, kan du enkelt forvandle ditt uterom til et multifunksjonelt område. Juster bordets høyde etter behov for å passe til ulike anledninger, enten det er for et avslappet loungemiljø eller for et mer formelt spisearrangement. Denne fleksibiliteten gjør Palermo Sofabord til et essensielt møbel for enhver som verdsetter både estetikk og funksjonalitet i sitt uterom.

Varenummer: AK108200

Mål

Farge
Sort
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
140 cm
Bredde
75 cm
Høyde
45 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
26 kg
Totalvolum
0,546546 m³
Kolli 1 - Høyde
49 cm
Kolli 1 - Lengde
143 cm
Kolli 1 - Volum
0,546546 m³
Kolli 1 - Vekt
26 kg
Kolli 1 - Bredde
78 cm

Lignende produkter