Brafab

Brafab Wilkie Hagebord

Wilkie Hagebord fra Brafab: En perfekt kombinasjon av stil og praktisk design! Wilkie Hagebord fra Brafab representerer det ypperste innen moderne ...
Les mer
  • Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser
  • Værbestandig og lang levetid
  • Enkelt å folde sammen og lagre
Sammenleggbart

Wilkie Hagebord fra Brafab: En perfekt kombinasjon av stil og praktisk design!

Wilkie Hagebord fra Brafab representerer det ypperste innen moderne utendørs møbeldesign. Denne serien, som omfatter bord og stoler i forskjellige farger og størrelser, tilbyr den perfekte blandingen av estetisk appellerende design og praktisk funksjonalitet. Wilkie Hagebord er et must-have for ethvert uterom som trenger et fleksibelt og stilig møbel.

Moderne og plassbesparende design

Med sitt rene og moderne design passer Wilkie Hagebordet inn i enhver utendørsinnredning. Det pulverlakkerte aluminiumet gir ikke bare et elegant utseende, men sikrer også holdbarheten og værbestandigheten til bordet. Det unike ved Wilkie-serien er dets evne til å enkelt foldes sammen, noe som gjør det ideelt for plassbesparende lagring og praktisk bruk.

Perfekt for alle anledninger

Enten du planlegger et intimt måltid utendørs eller en større samling, tilpasser Wilkie Hagebord seg enkelt til dine behov. Serien tilbyr tre forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best til din plass og dine sammenkomster.

Enkel vedlikehold og langvarig bruk

Vedlikeholdet av Wilkie Hagebord er enkelt og ukomplisert. En rask vask med mildt såpevann holder bordet ser nytt og innbydende ut. I tillegg anbefales det å oppbevare bordet under et møbeltrekk for å forlenge levetiden, noe som sikrer at du kan nyte ditt vakre utendørs bord i mange år fremover.

Et tillegg som fremhever din utendørs stil

Wilkie Hagebord er mer enn bare et funksjonelt møbel; det er et statement-stykke som kan forvandle ethvert uterom. Med sitt elegante design og fargevalg, er det en enkel måte å oppgradere din utendørs spiseplass på.

Varenummer: BF10800901033

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
72
cm
Bredde
72
cm
Høyde
73
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,1

Lignende produkter

I denne serien